28 / 07 / 2024

and kartal ödül

and kartal ödül

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Kartal AND Pastel satılık daire!

AND Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin TL’den başlıyor. Proje İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor.

Kartal AND Pastel satılık daire!

Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. AND Pastel projesinde 31 Mart'a kadar 240 aya varan taksitlerle ödemeler kolaylaşıyor...

AND Pastel ’En İyi Konut' ödülü aldı!

AND Gayrimenkul ilk konut projesi AND Pastel ile katıldığı her yarışmadan yeni bir ödül ile dönüyor.

AND Pastel Evleri Kartal satılık!

AND Pastel Evleri Kartal satılık dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Kartal Esentepe'de yer alan AND Pastel Evleri'nde 1.200 daire, mağaza ve ofis alanları olacak...

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

and kartal ödül Haberi

and kartal ödül

Anadolu Grubu’nun bugüne kadar pek çok alanda gösterdiği başarıyı gayrimenkul sektörüne taşıyan Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü. 


Londra’da düzenlenen ve 25 ülkeden gelen yüzlerce projenin değerlendirildiği European Property Awards’da, AND; Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme, Ofis Mimarisi ve Ticari Renovasyon ve Yenileme kategorilerinde 4 ödüle layık görüldü.


AND aynı zamanda 3 kategoride ‘’5 Star’’ ile ödüllendirilerek International Property Award’a katılma hakkı da kazandı. AND; Avrupa’yı yıl sonunda düzenlenecek etkinlikte Ticari Yüksek Bina, Ofis Geliştirme ve Ofis Mimarisi kategorilerinde temsil edecek adayların arasına girerek, dünyanın en iyi projelerinden biri olma şansını sürdürdü. 


Hem ödül, hem de yeni proje müjdesi


Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta...