28 / 04 / 2024

AND Pastel açık adres

AND Pastel açık adres

Konut, ofis ve ticari alanlara yer verilen AND Pastel projesinde ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak. Projede 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor...

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Cari açık OVP tahminini 8’inci ayda aştı! Rezervlerde 18,6 milyar dolar erime yaşandı!

Cari işlemler dengesi ağustosta 619 milyon dolar açık verdi. OVP’de yılın tümünde 42,5 milyar dolar öngörülen cari açık ilk sekiz ayda 43,1 milyar doları buldu. Cari açığın finansmanı nedeniyle döviz rezervleri de eriyor.

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı!

Özel bankalar arasında geçtiğimiz aylarda başlamış olan emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu ve böylelikle de emekli promosyonlarında çok büyük deprem yaşandı. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı...

Emekli promosyonlarında büyük deprem! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat resmen açıkladı! Duyanların ağzı 1 karış açık kaldı!

Özel bankalar arasında başlayan emekli promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı ve böylece de emekli promosyonlarında büyük deprem yaşandı. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat resmen açıkladı, duyanların ağzı 1 karış açık kaldı...

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

AND Pastel’den konut kredi süresini yarıya indiren kampanya!

Kartal'da inşa edilen AND Pastel projesinde 10 yıllık konut kredisini 5 yıla indiren bir fırsat sunuluyor. Projede 10 yıllık bireysel konut kredisine alternatif olarak, 5 yıllık kredide yüzde 0,59 faiz oranı uyguluyor.

AND Pastel açık adres Haberi

AND Pastel açık adres

AND Pastel Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcut. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Esentepe Mahallesi'nde yükselen proje 45 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


AND Gayrimenkul imzası taşıyan proje eski Anadolu Motor Fabrikası'nın yerine yapılıyor. AND Pastel projesinde birinci etap Haziran 2018'de, ikinci etap Aralık 2018'de teslim edilecek.


Esentepe AND Pastel ödeme bilgisi!

Peşin ödemelerde yüzde 12 + yüzde 3 indirimin uygulandığı AND Pastel projesinde vade farksız 60 ay ya da yüzde 20 peşinat verdikten sonra 0,97 faizle aylık taksitleri Ocak 2018 itibariyle ödeyerek ev alma imkanı sağlanıyor. AND Pastel Evleri'nde fiyatlar 422 bin TL'den başlıyor. 


Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan AND Pastel Kartal projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, hobi bahçeleri, otopark, yüzme havuzu gibi...