06 / 07 / 2024

Andrew Olejnik türkiye gayrimenkul pazarı

Andrew Olejnik türkiye gayrimenkul pazarı

İngiltere merkezli gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters'in CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından biri olduğunu söyledi.

Olmayan daireye don biçmek!

Hürriyet Emlak Projeland ve Homsters CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'de toplam pazarın yarısına yakınını oluşturan yeni projelere gireceklere doğru seçim olanağını sağlayacak bir rehber olduklarını söylüyor. 

Konutta panikleme süreci atlatıldı son çeyrekte satışlar patlar!

Hürriyet Emlak Projeland CEO’su Andrew Olejnik “Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından birisi. Panikleme süreci atlatıldı, piyasalarda daha pozitif bir hava var. Son çeyrekte pazarın hızlı bir yükselişe geçmesi kaçınılmaz” diye açıklama yaptı.

Türkiye dünyadaki en ilgi çekici 10 gayrimenkul pazarından biri!

İngiltere merkezli gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters'in CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından biri olduğunu söyledi.

Andrew Parmley: Türkiye İslami Finans sektörüyle büyüyecek!

Londra Finans Merkezi Başkanı Andrew Parmley, Türkiye ve İslami Finans hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte o yazı..

Vedat Akgiray: "Türkiye'de yatırım yapmak çok cazip"

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, "Bugün Türkiye'ye yatırım yapmak, geçen yıl yatırım yapmaktan çok daha cazip. Ben yabancı iş adamı olsaydım Türkiye'ye yatırım yapmak için her kapıyı çalardım" dedi

Moskova'daki emlak fuarında Türkiye ilgisi

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen emlak fuarında Türkiye'deki gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildiği gözlendi

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Andrew Olejnik türkiye gayrimenkul pazarı Haberi

Andrew Olejnik türkiye gayrimenkul pazarı

İngiltere merkezli gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters'in CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından biri olduğunu ve satışlardaki mevcut duraklamanın ardından pazarın yeniden hızlı bir yükselişe geçmesinin kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, gelişmekte olan ülkelerde devalüasyonun ardından genel olarak bir talep daralması yaşandığını, ancak bu aşamayı her zaman bir “talep patlaması”nın izlediğini söyleyen Olejnik, pazarda iniş ve çıkışların normal karşılanması gerektiğini ve Türkiye’nin en yüksek potansiyel sunan pazarlardan biri olmayı sürdüreceğini belirtti.

TÜİK verilerine göre, Ocak-Ağustos 2018 döneminde Türkiye genelindeki birinci el konut satışları geçen yıl aynı döneme göre yüzde 0.2 düşüşle 405,856 adet olarak gerçekleşti.

Birinci el konut satışlarındaki düşüş son aylarda belirgin hale gelirken; Haziran ayı özelinde yüzde 26, Temmuz ayı özelinde...