28 / 04 / 2024

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörü enver kır

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörü enver kır

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine Enver KIR atandı. Konu ile ilgili Anel Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Spot piyasada elektrik fiyatları yeniden belirlendi

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yapılan son belirlemeye göre yarın için en yüksek 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük 1612 lira oldu. Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 32,4 artarak 1 milyar 420 milyon 84 bin 883 li

Galataport'ta 216 milyon TL’lik anlaşma!

Galataport AŞ, Salı Pazarı ve Paket Postanesi Elektrik ve Mekanik İşlerini Anel Elektrik’in üstlenmesine karar verdi. Projeye ilişkin mobilizasyon sözleşmesi taraflarca imzalandı.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Anel Elektrik Katar Doha metrosu için imza attı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Doha metrosu hakkında imza attığını duyurdu.

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahalleleri'nde elektrik kesintisi 9 Mart 2016!

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde 12 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Antalya Kemer'de elektrik kesintisi 21 Şubat 2016!

Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 21 Şubat Pazar günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Anel Elektrik’in Rusya'daki stat projesi iptal edildi!

Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ambargo müteahhitlik alanında da başladı. Anel Elektrik’in stat projesi iptal edildi.Türk müteahhitlik sektörünün en büyük pazarı olan Rusya’dan ilk proje iptali geldi.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

MaviBahçe AVM, Anel ile sözleşme imzaladı!

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Kırklareli elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Kırklareli İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Çorum elektrik kesintisi 5 Şubat 2015!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çorlu İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.TREDAŞ’tan yapılan açıklamada 5 saat süre ile kesinti belirtildi.

Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Yarımca konteyner projesi sözleşmesini imzaladı.

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörü enver kır Haberi

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörü enver kır


Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Sistemimizde yaşanan sorun sebebiyle, 15.04.2014 tarih ve 17:48 saatinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderdiğimiz açıklamada, şehven 31.03.2014 tarihinde KAP sistemine göndermiş olduğumuz bilgiler yer almıştır. Konu hakkında yapılan düzeltilmiş açıklamamız aşağıda yatırımcıların ve kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur. 


"Şirketimizde İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine sayın Enver KIR atanmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...