01 / 05 / 2024

Angel Investment

Angel Investment

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Sektörün gelişmesine yardımcı olabilecek yeni bir kavram: Melek Yatırımcılık!

Yeni Türkiye’ nin yükselen ekonomi trendleriyle beraber, bir çok yeni ekonomik araç ve finansman yöntemleri doğmaktadır. Bunlardan birisi de Melek Yatırımcılık (Angel Investor) kavramı.

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Okur tarafından kuruldu.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Angel Yapı İnşaat Enerji Turizm Ve Denizcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Filiz tarafından kuruldu.

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Property Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad Eddine Zaidan tarafından kuruldu.

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raweet Al Eamar For Investment İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samah Yacot A.M Hassanein tarafından kuruldu...

A-S Investment 300 milyon dolarlık yatırım yapacak!

A-S Investment yeni satın almalara hazırlanıyor. Şirket, çok yaygın bir eğitim kurumunu satın alarak 300 milyon dolar yatırımı hedefliyor. 

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

QIS İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat ve İhracaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile I. Amar Abu Ras, Mehmet Nur Hayanioğlu ve Salah Abu Taye ortaklığında kuruldu. 

Opal Investment Tradıng Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Investment Tradıng Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Akram Mukhtar  Shaluf tarafından kuruldu. 

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Hamide ve Mohamad Badenjkı ortaklığında kuruldu. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Apı Investment Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Apaydın tarafından kuruldu.

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Angel Investment Haberi

Angel Investment

Melek Yatırımcılık nedir? İnşaat ve gayrimenkul sektörüne ne gibi katkıları olabilir? Tüm bunları Türkiye’deki sadece 250 melek yatırımcıdan biri olan Kadir Kurtuluş’a sorduk. Melek Yatırımcılık kavramının önümüzdeki dönemde çok hızlı bir şekilde büyüyeceğini ve inşaat sektörüne de ciddi avantaj sağlayabileceğini söyleyen Kurtuluş önce Melek Yatırımcı kavramını açıkladı :


Melek Yatırımcılık (Angel Investment) Nedir?


‘’Melek yatırımcılık henüz başlangıç aşamasında olan bir iş fırsatına, ileriki süreçlerde kurulacak işletmenin büyümesi ve gelişmesi için sermaye ve bilgi birikimi sağlamaktır. Melek yatırımcılar ise gelecek vaat eden ancak sermaye, tecrübe ve network sıkıntısı çeken bu başlangıç aşamasındaki girişimlere bireysel olarak hem finansman hem de bilgi birikimi ve tecrübelerini aktaran kişilerdir. Burda en önemli ayrıntı melek yatırımcılığın sadece bir finansman sağlayıcı olmadığı aynı zamanda girişimcinin ihtiyacını duyduğu mentorluğun...