04 / 05 / 2024

Angelina Jolie Los Angeles evi

Angelina Jolie Los Angeles evi

41 yaşındaki Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı.Jolie'nin aldığı evde 10 banyosu ve spor salonu var.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Angelina Jolie Miraval Şatosu'ndaki hissesini sattı!

Angelina Jolie, 164 milyon dolar değerindeki Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini satışını gerçekleştirdi. 

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Los Angeles’ta evsizlerin sorunu çözülüyor mu?

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en kalabalık ve ABD'nın New York'tan sonra ikinci en kalabalık şehri olan Los Angeles evsizlerin sorununu çözmek adına önemli gelişmeler var...

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Jonah Hill nişanlısına Los Angeles'tan ev aldı!

35 yaşındaki oyuncu Jonah Hill, nişanlısının uğruna milyonlar dolar harcadı. Hill, Los Angeles'ta 6.77 milyon dolara iki katlı bir malikane satın aldı.

Olivia Wilde-Jason Sudeikis Los Angeles'tan ev aldı!

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

Kaley Cuoco Los Angeles'taki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Kaley Cuoco, Los Angeles'ta eski eşiyle yaşadığı malikanesini bir türlü satamıyor. Fiyatında 1 milyon dolarlık indirim yaptığı halde görkemli malikane hala yeni sahibini bulamadı.

 Los Angeles'ta 1 milyar dolar istenilen arsa 100 bin dolara satıldı!

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan arsa 1 milyar dolar değer biçmesine rağmen açık arttırmada 100 bin dolara satıldı.

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...

Los Angeles'taki Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı!

Dünyanın en sıradışı mimari yapılarından biri olan Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı. Los Angeles'ta bulunan pavyon 24 Kasım'a kadar ziyarete açık kalacak. 

Angelina Jolie Los Angeles evi Haberi

Angelina Jolie Los Angeles evi

41 yaşındaki Angelina Jolie, Brad Pitt'in 8 ay önce ayrıldığı evden taşındı. Hollywood yıldızı Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı. Evin 10 banyosu ve spor salonu var.


ABD'li yıldız Angelina Jolie 6 çocuğu ve kendisi için aldığı yeni evinde yaşamaya başladı. 


10 banyolu evde kütüphene, fıtness center, açık golf sahası mevut. Toplam bin metrekare olan ev  1913'te inşa edildi.