25 / 07 / 2024

Angora Bar Otelcilik nerede

Angora Bar Otelcilik nerede

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erkan tarafından kuruldu. 

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Barış Başar Turizm Otelcilik Ticaret  Limited Şirketi Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Niyazi Barış Başar tarafından  kuruldu.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Demir ve Ramazan Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balat 1890 Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Değerli, Barış Çekin ve Mehmet Cem Öz ortaklığında kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Mitte Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mitte Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Erdoğdu tarafından kuruldu.

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Çelik tarafından kuruldu...

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bentu Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Barışık tarafından kuruldu. 

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erkan tarafından kuruldu. 

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merton Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Onur Barış Yıldırım tarafından kuruldu. 

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Otelcilik Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Barış tarafından kuruldu.

Angora Bar Otelcilik nerede Haberi

Angora Bar Otelcilik nerede

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erkan tarafından kuruldu. 

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü içkili ve içkisiz restoran,bar,diskotek,pavyon,cafe,gazino,gece kulübü,taverna,kokteyl salonları gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar,işletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Angora Bar Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yakacık Çarşı Mahallesi Dolayoba Cad.No:18/1...