04 / 05 / 2024

Anı Tur otel hedefi

Anı Tur otel hedefi

30. yılını kutlayan Anı Tur, 3 masa ve 3 sandalyeyle başladığı yolculuğunda 300 kişiye ulaştı. Her yıl yüzde 25 büyüme hedefi olan şirket, 2023'e kadar 25 otel açacak

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Timur Savcı, Turunç Pınarı Koyu'nu 70 milyona satın aldı!

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye’deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı. Timur Savcı’nın bu araziye lüks bungalovlardan oluşan bir otel yapacağı söyleniyor.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çanakkale Çan'da 12.7 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çanakkale İli/Çan Belediyesi 4 yıldızlı Termal Otel&SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanlarını arsası ile birlikte satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Alkoçlar iki yeni otel için kolları sıvadı!

Türkiye'nin ilk kış otelinin sahibi olan Alkoçlar Grubu, günümüzde bünyesinde toplam yatak kapasitesi 4 bine ulaşan altı otel bulunmasına karşın, hala ağırlıklı olarak Uludağ'daki tesisleriyle biliniyor.

Anı Tur otel hedefi Haberi

Anı Tur otel hedefi

Turizm sektöründeki 30'uncu yılını kutlayan Anı Tur, 3 masa ve 3 sandalyeyle başladığı serüvende 300 kişilik dev bir ekibe ulaştı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal'la 30 yıllık turizm yolculuğunu, hedeflerini, sektörü ve gündemi konuştuk. 


 30'uncu yılınızı kutluyorsunuz. Nasıl geçti bu süreç... 

Türkiye'de özellikle de turizm sektöründe 30 yılı devirmek neredeyse imkânsızı başarmak gibi bir şey. Biliyorsunuz en küçük olumsuz bir olayda ilk bizim sektörümüz etkilenir. Biz 30 yılda birçok kriz atlattık. Körfez krizini de yaşadık Irak savaşını da. Anayasayı fırlattılar, devalüasyonu da gördük kurların tavan yaptığı zamanları da... Ama işinize, kendinize ve ekibinize inanıyorsanız 30 yılı deviriyorsunuz. 30 yıl önce, 3 masa 3 sandalyeyle 25 metrekare ofiste 3 kişiyle başlamıştık. Şimdi 300 kişiyiz. 


 Gelecek için hedefleriniz neler? 

2015 ve sonrası için ortalama...