23 / 07 / 2024

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi, Gamze Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Avcılar, Cihangir Mahallesi, Defne Sokak'ta kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çölyaran İnşaat Tekstil Turizm Nakliyat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Lütfü Çölyaran tarafından kuruldu.

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Doğan tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Haberi

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi

Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi, Gamze Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Anıl Tekstil Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi adres: Avcılar, Cihangir Mahallesi, Defne Sokak, No:2...