13 / 05 / 2024

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat iletişim

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat iletişim

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Akkuş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

Ordu Şehitlik Anıtı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Şehit Anıtı'nın ihalesi gerçekleşti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mimar Garabet Balyan'ın anıt mezarı tamamlandı!

İstanbul'daki birçok tarihi yapının mimarı olan mimar Garabet Balyan için yapımına iki yıl önce başlanan anıt mezar tamamlandı. "İşin Ehli" adıyla anılan Balyan'a özel hazırlanan anıt mezarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katılacak.

Üsküdar Balyan Anıt Mezarı açılışı 1 Ekim'de!

18. ve 19. yüzyılda hassa mimarı olarak Osmanlı Devleti tarafından yaptırılan birçok mimari esere imzasını atan Balyan Ailesi, yıllar sonra bir anıt mezara kavuşuyor.

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Rize Atatürk Anıtı yenileniyor!

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, yeniden başlayan Rize Atatürk Anıtı ile ilgili tartışmalara dair yaptığı açıklamada, Atatürk Anıtının yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatı başladı!

Darbe girişiminin unutulmaması ve şehitlerin isimlerinin yaşatılması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak "15 Temmuz Şehitler Anıtı"nın inşasına başlandı.

Bilge Tonyukuk Anıt alanı çalışması başladı!

Bilge Tonyukuk Anıtı Moğol-Türk ortak arkeolojik kazı çalışması projesinin 2016 sezonu açılış töreni gerçekleştirildi. Moğolistan genelinde önemli projelere imza atan TİKA, projelerine yenilerini ekleyerek faaliyetlerini sürdürüyor.

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azad Uludağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, Osmangazi Caddesi'ne kuruldu.

Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti!

İnşaat sektörü duayenlerinden Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti. İş adamının vefatı üzerine Tümay ailesi taziye ilanı yayınlattı. Merhumun cenazesi bugün Zincirlikuyu Kabristanı'na defnedilecektir.

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Büyükdere tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Demirçivi ve Sevim Gül ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat iletişim Haberi

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat iletişim

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Akkuş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Her türlü...