16 / 05 / 2024

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ercan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Quarealty Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quarealty Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Çiflikoğlu tarafından kuruldu.

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rexen Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Ferahlı tarafından kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Route İnşaat Gayrimenkul Ve Medya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Route İnşaat Gayrimenkul Ve Medya Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Bilgiç tarafından kuruldu.

Mrj İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrj İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Muhammet Gezer, Mehdı Raghanıan, Navıd Arzeytoon ortaklığında kuruldu.

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Haberi

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ercan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kentsel dönüşüm yasası çerçevesinde riskli yapıların tespitini yapmak işlevini kaybetmiş ve/veya taşınması öngörülen yerleşim alanları(gecekondu bölgesi vd)sanayi alanları limanlar ulaşım alanları sağlık ve eğitim alanları gibi kentsel dönüşüm alanlarında yenileme canlandırma rehabilitasyon gibi proje ve uygulamalarını yapılması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi, No:17 İstwest A1A Blok Kat:1...