17 / 05 / 2024

Anıtlar İnşaat

Anıtlar İnşaat

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ercan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi'nde kuruldu

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çan tarafından kuruldu.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Mirdoğan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirdoğan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eylül    Doğan tarafından kuruldu. 

Anıtlar İnşaat Haberi

Anıtlar İnşaat

Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ercan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Kentsel dönüşüm yasası çerçevesinde riskli yapıların tespitini yapmak işlevini kaybetmiş ve/veya taşınması öngörülen yerleşim alanları(gecekondu bölgesi vd)sanayi alanları limanlar ulaşım alanları sağlık ve eğitim alanları gibi kentsel dönüşüm alanlarında yenileme canlandırma rehabilitasyon gibi proje ve uygulamalarını yapılması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Anıtlar İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, Değirmenbahçe Caddesi, No:17 İstwest A1A Blok Kat:1...