17 / 05 / 2024

Anıtsal Saat Kulesi

Anıtsal Saat Kulesi

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çamlıca Kulesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Anıtsal Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıtsal Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sav tarafından kuruldu.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan inşaatı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

TürkiyeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni ziyaret edip incelemelerde bulundu...

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

Beşiktaş'taki Musevi yetimhanesi özel okul olacak! 

Beşitaş'ta bulunan anıtsal yapı niteliğinde tescilli Musevi Yetimhanesi'nin özel okul olması için hazırlan plan değişikliğini koruma kurulu onay verdi. 

Çorum'daki tarihi saat kulesi yenilenecek!

Çorum'da, Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid döneminde Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa'nın inşa ettiği saat kulesinin kadranlarının yenilenmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya saat kulesine kubbe yapılacak!

Antalya'nın en önemli sembollerinden biri olan Saat Kulesi'nin tepesinde, 1940'lı yıllara kadar kubbe olduğu ortaya çıktı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, üzerine sonradan yapılan taşları kaldırarak, Saat Kulesi'ne kubbe yapacak.

Çanakkale'deki tarihi çan kulesi restore edilecek!

Çanakkale'deki tarihi Kimisis Teodoku Rum Ortodoks Kilisesi'nin zamanla yıpranan ve depremden zarar gören 28 metrelik çan kulesi, aslına uygun şekilde restore edilecek.

Sur'daki tarihi yapılar tahrip edildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan çatışmalar sırasında anıtsal değerde bulunan ve tescillenen birçok yapı yıkıldı. 

Anıtsal Saat Kulesi Haberi

Anıtsal Saat Kulesi

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek. 


Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'nında yapılacak olan saat kulesinin ihalesi; 28 Kasım 2014 tarihinde saat 14.00'te açık ihale usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ANITSAL SAAT KULESİ YAPIMI MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1465


ANITSAL SAAT KULESİ YAPILMASI


MANAVGAT BELEDİYESİ FEN İSLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


ANITSAL SAAT KULESİ YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/145899


1-İdarenin


a) Adresi: YUKARI PAZARCI 4010.SOK 9 07600 MANAVGAT/ANTALYA


b) Telefon ve faks numarası: 2427461393 - 2427467575


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve...