03 / 05 / 2024

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çelik tarafından 25 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta İstanbul, Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, Sahil Bulvarı'nda kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Şahin ve Volkan Süllü  tarafından kuruldu.

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Anka Şah İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Anka Şah İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Kara tarafından kuruldu.

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Anka Corp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Corp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kaymaz tarafından kuruldu. 

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi

Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Çelik tarafından 25 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta İstanbul, Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, Sahil Bulvarı'nda kuruldu.


Anka 08 İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a)  Yol ,yol bakım onarım ve her türlü inşaat taahhüt ve hizmet işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....