09 / 05 / 2024

anka yapı kınalı çağdaşkent

anka yapı kınalı çağdaşkent

Silivri Çağdaşkent'te hemen teslim konutların fiyatları 69 bin liradan başlıyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu 2018'de tamamlanacak!

26 Ağustos 2016 tarihinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyolunun açılışı yapılırken, bazı bağlantı yolları ise yapımıdevam ettiği için açılamadı. Yapımı devam eden yolların en önemlileri arasındaki Kınalı-Odayeri bölümü 2018 sonunda açılması hedefleniyor.

Anka Yapı'nın Muğla Yatağan bürosu açıldı!

Anka Yapı AŞ.’nin Muğla Yatağan bürosunun açılışı Yatağan protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde kurdeleyi Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ANAP Eski Milletvekillerinden Nevzat Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özler kesti.

Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Anka Yapı'ya fesih şoku!

Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki Evim Kadıköy Projesinin ikinci etabını oluşturması planlanan Büyük ve ikinci adasında sürecin uzaması ve bazı belirsizlikler, vatandaşların yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmelerini fesih etme kararı almasına sebep oldu.

Kınalı - Çanakkale Otoyolu toplantısı 26 Mayıs'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED uygunluk raporu verilen Kınalı - Çanakkale arasında yapılması planlanan Otoyol projesi ile ilgili 26 Mayıs tarihinde halkın görüşlerinin alınacağı katılım toplantısı düzenlenecek.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu projesi halk toplantısı 28 Mayıs'ta!

Çanakkale Çan, Gelibolu, Lapseki, Yenice ilçelerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi ile ilgili halk toplantısı 28 Mayıs'ta düzenlenecek.

Kınalıada Kumluk Plajı kiralama işi gündemde!

Kınalıada'da Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alan 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip Kumluk Plajı'nın kiralanması gündemde. Kiralama için başvuru 2 Ekim 2014 tarihinde yapıldı...

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire!

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 367 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 2 bin 500 adet konuttan meydana gelen projenin 22 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi 2 bin 500 konuttan oluşuyor. İşte Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi iletişim bilgileri...

Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı - Odayeri kesimi ihale tarihi belli oldu!

3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de kapsayan Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Avrupa yakasındaki Kınalı - Odayeri kesiminin yap-işlet-devret modeliyle yapım ihalesinin tarihi ve saati belli oldu. İşte detaylar...

Adalar Kınalıada sağlık tesisi alanı imar planı askıda!

İstanbul'un Adalar'ından Kınalıada'da sağlık tesisi alanı imar planı askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatında yapılan düzenleme ile kıyıda yeni dolgu yapılamayacak, Kınalıada iskele meydanında heliport kurulabilecek. İşte o imar planı tadilatı..

Anka Yapı Anadolu Çarşısı satılık!

Anka Yapı Anadolu Çarşısı satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Anka Anadolu Çarşısı projesinde konutlar hemen teslim edilirken, dükkanların 1 yıl sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor...

anka yapı kınalı çağdaşkent Haberi

anka yapı kınalı çağdaşkent

Anka Yapı'nın tarafından Silivri'de inşa edilen Kınalı Çağdaşkent Evleri'ndeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutların metrekareleri 110 ile 130 metrekare arasında değişiyor.


Silivri Kınalı Çağdaşkent Evleri'nde

Basketbol sahası, 

Havuz,

Çocuk parkı,

Halı saha gibi sosyal alanları bulunuyor.

Dairelerin hemen teslim edildiği projede fiyatlar 69 bin TL'den başlıyor, ödemelerde ise banka kredisi uygulanıyor.


Silivri Kanal Projesinin hemen yanında yükselen Kınalı Çağdaşkent Evleri konum olarak; E-5 karayoluna 1 kilometre, Kınalı Sahil'e 2 kilometre mesafede bulunuyor.


0212 746 54 44

0212 746 55 45  


www.cagdaskent.com


Ceren...