04 / 05 / 2024

Ankalux Konutları

Ankalux Konutları Eryaman fiyat listesi güncel!

Toplam 118 rezidans daireden meydana gelen Ankalux Konutları Hit Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ankalux Konutları Eryaman fiyat listesi güncel...

Ankalux Eryaman satış fiyatları!

Ankalux Eryaman satış fiyatları 99 bin liradan başlayarak değişiyor. Hit Yapı imzasını taşıyan Ankalux Konutları Ankara projesinde teslimler bu yıl haziran ayında gerçekleştiriliyor...

Ankalux Konutları teslimleri!

Toplam 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje Nata Delta AVM'nin yanıbaşında bulunuyor. Ankalux Konutları teslimleri Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Ankalux Konutları fiyat!

Nata Delta AVM' nin yanıbaşında yer alan proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Ankalux Konutları fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerin 150 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Ankalux Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor!

Hit Yapı imzasıyla inşa edilen proje toplam 118 adet daireden meydana geliyor. Proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde inşa ediliyor. Ankara Ankalux Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor.

Taşdelen Güven Konutları'nda son 29 konut

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Taşdelen'de inşaatı devam eden Taşdelen Güven Konutları'nda konut fiyatları 168 bin YTL'den başlıyor.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Ankalux Konutları Haberi

Ankalux Konutları

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...