21 / 05 / 2024

Ankamall yenileme 2015

Ankamall yenileme 2015

ANKAmalI, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi. AVM'nin yatırımcısı GİMAT GYO A.Ş.'nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan ANKAmall'u gazetecilere tanıttı.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2015 değerlemesi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bina ruhsat yenileme ücreti 2015!

İnşaat çalışmaları için ruhsat aldıktan sonra 2 yıl içinde inşaata başlanması ve 5 sene içinde de bitirilmesi gerekiyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, bina ruhsat yenileme ücreti 2015 ne kadar?

ANKAmall AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

ANKAmall Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, ANKAmall AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?ANKAmall Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Nevşehir Merkez TOKİ kura sonucu 2015!

Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hayata geçirilen TOKİ Nevşehir Merkez Kale Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura sonucu 2015 detayları...

DASK yenileme indirimi 2015!

Depremin yol açtığı zararın karşılanmasını sağlayan bir sigorta ürünü olan DASK, depremden sonra meydana gelen maddi zararların teminatı için isteniyor. Peki, DASK yenileme indirimi var mı? DASK yenileme indirimi 2015 ne kadar?

İnşaat ruhsatı yenileme maliyeti 2015!

İnşaat çalışmaları için ruhsat aldıktan sonra 2 yıl içinde inşaata başlanmazsa ve 5 sene içinde de bitirilmezse inşaat ruhsatının gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme maliyeti 2015 ne kadar?

Ankamall AVM'nin yenileme çalışmaları 15 ayda tamamlandı!

Ankamall AVM'nin yatırımcısı Gimat GYO AŞ'nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan Ankamall'u gazetecilere tanıttı..

Ankamall 35 milyon dolara yenilenerek hizmete açıldı!

Ankara’nın 1999’da kurulan ve en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezlerinden (AVM) biri olan Ankamall, 35 milyon dolarlık yenileme yatırımını tamamladı ve yeni yüzüyle ziyarete açıldı.

Balbey Mahallesi kensel yenileme projesinde sona gelindi!

Balbey Mahallesi’ni Antalya’nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Balbey Projesi 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.

Balbey Kentsel Yenileme projesi onaylandı!

Başkanı Menderes Türel’in en çok önem verdiği projelerden bir tanesi olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı

Antalya Balbey kentsel yenileme projesi onaylandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel’in en çok önem verdiği projelerden biri olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.

İnşaat ruhsatı yenileme harcı 2015!

Yapıya başlama müddeti ruhsat tarihinden itibaren 2 yıl olup; Bu sürede yapıya başlanmadığı veya yapıya başlanıp 5 yıl içinde bitirilmemesi durumunda ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harcı 2015 ne kadar?

Ankamall yenileme 2015 Haberi

Ankamall yenileme 2015

Türkiye'de AVM koııseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi. AVM'nin yatırımcısı GİMAT GYO A.Ş.'nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan ANKAmall'u gazetecilere tanıttı. Levent Kirman. gerçekleştirilen yenilenme yatırımının görsellik ve işlevselliği artırmasının yanında kiralanabilir alanın da yüzde 8 büyüdüğünü, açık teraslar ve çeşitli sosyal alanlarla da genişleme sağlandığını bildirdi. 

Kirman, yenilenme çalışmalarının, "yatay zonlama" tekniği ile AVM'yi kapatmadan bölüm bölüm gerçekleştirildiğini ve planlanandan 3 ay daha kısa bir sürede; 15 ayda tamamlandığını...