04 / 05 / 2024

ankamall yenilendi

ankamall yenilendi

Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi.

ANKAmall AVM yenilendi!

Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Esenler'in yüzde 40'ı dönüşümle yenilendi!

17 Ağustos'un yıl dönümünde Esenler'de depreme yönelik yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki konutların yüzde 40'ının yenilendiğini söyledi.

Marmara'da 19 yılda 600 bin konut yenilendi!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 19 yıl geçti. 19 yılda kentsel dönüşüm projelerine hız verildi. Marmara genelinde 600 bin konut kentsel dönüşümle yenilendi.

 Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in revize değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin revize değerleme raporunu yayınladı.

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'in 2017 değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankamall AVM ve Crowne Plaza Otel'e ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Yapı Firmaları sitesi yenilendi!

İnşaat firma rehberi olarak 2011 yılından beri hizmet veren Yapı Firmaları sitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada sitenin günümüz teknolojileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenilendiği açıklandı.

Doğuş GYO Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi yenilendi!

Doğuş GYO süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi, Tebliğ'de belirtilen şartları sağlayacak şekilde bir yıllık süreyle yenilendi.

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile kira sözleşmesi yenilendi.

Beyoğlu'nda 3 bin bina yenilendi!

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin bina yenilendi. Tarlabaşı’nda yaklaşık 350 tarihi ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Kağıthane'nin yüzde 60'ı dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı açıklamada Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirtti.

Koçtaş, ANKAmall mağazasını yeniledi!

Koçtaş, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için mağaza formatlarını yeniliyor. Firma, 9 bin metrekarelik ANKAmall mağazasını yenileyerek hizmete açtı.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

ankamall yenilendi Haberi

ankamall yenilendi


Türkiye’de AVM konseptinin öncülerinden ANKAmall, 35 milyon dolarlık yatırım ve 15 aylık bir çalışma sonucu baştan ayağa yenilendi.AVM’nin yatırımcısı GİMAT GYO A.Ş.’nin Genel Müdürü Levent Kirman, kabuk değiştiren ve yeni yüzüyle ziyaretçilere kapılarını açan ANKAmall’ı gazetecilere tanıttı. Levent Kirman, gerçekleştirilen yenilenme yatırımının görsellik ve işlevselliği artırmasının yanında kiralanabilir alanın da yüzde 8 büyüdüğünü, açık teraslar ve çeşitli sosyal alanlarla da genişleme sağlandığını bildirdi. Kirman, yenilenme çalışmalarının “yatay zonlama” tekniği ile AVM’yi kapatmadan bölüm bölüm gerçekleştirildiğini ve planlanandan 3 ay daha kısa bir sürede 15 ayda tamamlandığını vurguladı. Yenileme çalışmasında görsellik yanında cam çatı ve işlevselliğe yönelik düzenlemeler yapıldığını kaydeden Kirman, 12 giriş kapısı ile insanların ulaşmak istediği yere kolayca erişimini amaçladıklarını anlattı. Kirman, bazı AVM’lerin mimari olarak gösterişli fakat...