15 / 05 / 2024

Yapı Firmaları sitesi yenilendi!

Yapı Firmaları sitesi yenilendi!

İnşaat firma rehberi olarak 2011 yılından beri hizmet veren Yapı Firmaları sitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada sitenin günümüz teknolojileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenilendiği açıklandı.



İnşaat firma rehberi olarak 2011 yılından bu yana hizmet veren www.yapifirmalari.com sitesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada sitenin günümüz teknolojileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenilendiği ifade edildi. 


İnşaat sektörünün çalışma alanı dahilindeki konular bina, baraj, yol vb. oldukça geniş ve kapsamlıdır. Yapıların inşaatı ve sonrasında tadilat dekorasyon işlemleri de dikkate alındığında inşaat sektörü tüm insanların hayatında sürekli yer tutmaktadır. İnşaat sektörünün temel amacı bu özellikler ile birlikte, dayanıklı yapıların inşasını sağlamaktır. İnşaat firmaları tercihinde çalışma performansları ve hizmet kapasitelerinde Avrupa standartlarına ulaşıp ulaşmadıkları önemlidir. Bu sebepledir ki inşaat firmalarını sadece sektör mensupları değil tüm insanlar arama ihtiyacı duymaktadır. 


Neden İnşaat Firma Rehberi Sitesi Kuruldu? 

İnşaat sektöründen firmaların bir çoğunu bir arada bulmak çok zordu ve bunun için saatlerce araştırma yapmak gerekiyordu. Bu alanda kullanıcılara hizmet vererek bu alandaki eksikliği gidermek için sitenin hayata geçirildiği dile getiriliyor. 


Yeni Teknoloji ve Hizmetler Nelerdir? 

Sitenin daha hızlı çalışması ve kullanıcılara daha verimli hizmet vermesi amaçlanmaktadır. Buna ilave olarak SSL sertifikasına geçilmiş olup banka vb. online işlem yapan bir çok sitenin kullandığı güvenlik sistemi olarak verilerin güvenliği amaçlanmaktadır. 

Firma bilgileri yanında firmaların ürün ve hizmetleri de yayınlanan sitede yeni versiyon ile inşaat firma haberleri ve hizmet alımı (ihale) bölümlerine de yer vermiştir. Sitede bulunan bölümler aşağıdaki gibidir. 


İnşaat Firma Rehberi Bölümü 

İnşaat sektöründe ~100.000 firmanın ~1000 kategoride listelendiği ve iletişim bilgilerinin yer aldığı bölümdür. Bu bölümde il, ilçe, mahalle ve kategori bazlı firmalar listelenebilmektedir. 


Ürün / Hizmet Bölümü 

İnşaat firmalarının ürün ve hizmetleri hakkında açıklamaların yer aldığı bölüm olup bu alandaki ürünler kategori bazlı filtrelenebilmektedir. 


İnşaat Firma Haberleri Bölümü

İnşaat sektörü firmaları ile ilgili haberlerin yayınlandığı bölümdür. İnşaat firmaların haberlerini takip edebilmek açısından açılmış olup kategori bazlı filtreleme yapılabilmektedir. 


Hizmet Alımı / İhale Bölümü 

Hizmet taleplerine ~100.000 firmanın teklifi ile talep ettiğiniz işlemi en hızlı ve uygun fiyatla yapabileceğiniz alandır. Örneğin evinizde yapmak istediğiniz bir tadilatla ilgili girdiğiniz hizmet alımı talebine firmalardan gelecek teklifleri değerlendirerek en doğru seçimi yapmanıza imkan sunacaktır.



www.yapifirmalari.com


Geri Dön