30 / 04 / 2024

HannaHomeun web sitesi yenilendi!

HannaHomeun web sitesi yenilendi!

Dekorasyonda ilk adres sloganı ile ev ve yaşam konseptine yönelik seçkin dünya markalarını tüketicileri ile buluşturan HannaHomeun web sitesi yenilendi



Yenilenen web sitesinde HannaHomeun temsilciliğini yaptığı duvar kağıdı, parke ve halı konusunda dünyada isim yapmış birbirinden özel markaların koleksiyonlarına ait bilgilere ve ürün görsellerine ulaşmak mümkün.

Tüm koleksiyonlar elinizin altında!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen dünya markası Rasch, Rasch Textil ve zengin desen çeşitliliği ile Design ID koleksiyonları farklı modelleri ile HannaHome web sitesinde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bunun yanı sıra, beğendiğiniz duvar kağıdının uygulandığında nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ya da farklı desenlerdeki duvar kağıtlarının birbiri ile uyumunu denemek istiyorsanız, web sitesinde yer alan Duvar Giydirme Programını kullanmanız yeterli. Böylelikle seçimler çok daha sağlıklı ve keyifli hale geliyor.

Stil Danışmanınız Hizmetinizde

HannaHome web sitesinde yer alan Stil Danışmanı bölümünden yaşam alanlarının dekorasyonu ile ilgili soruları olan ziyaretçiler direkt olarak HannaHome uzman ekibi ile bağlantıya geçebilecek ve hangi ürünü seçmeleri gerektiği konusunda danışmanlık alabilecekler.

Tüm bu yenilikleri deneyimlemeniz için www.hannahome.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli!


Geri Dön