29 / 04 / 2024

ankapark nerde

ankapark nerde

Ankapark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor. İşte Ankapark'tan son fotoğraflar...

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ankapark'a ne kadar para harcandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Nihat Yeşil, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ankapark'a ne kadar para harcandığını sordu.

Ankapark'ın tahliyesine ilişkin tedbir kaldırılmadı!

Mahkeme, Ankapark işletmecisinin, belediyenin sözleşme fesih kararına karşı durduğu davayı reddetti, fakat tesisin tahliyesiyle ilgili tedbiri kaldırmadı...

Ankapark'ın belediyeye devredilmesine ilişkin duruşma yarın!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ‘Çinliler, Katarlılar istiyor, senede 10 milyon turist gelecek' diye inşa ettirdiği oyun parkı Ankapark'ın sonu iyi bitmedi. 

Ankapark'ın akıbeti mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve 26 CHP Milletvekili 801 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen ve çürümeye terk edilen Ankapark için Meclis Araştırması talep etti. 

Ankapark projesinin ihalelerinde usulsüzlük iddiası!

Melih Gökçek'in prestij projem şeklinde nitelendirdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın inşası için 801 milyon dolar harcama yapıldığını duyurduğu Ankapark tartışmalarında sular durulmuyor.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Ankapark'ın yerine yeni bir proje yapılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dönemin sembolü, aynı zamanda sonu olan, eski Başkan Melih Gökçek'le özdeşleşmiş, "sembol" yatırımlardan olan Ankapark'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Orayı kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Ankapark dönüşüm rezervi olsun önerisi!

Başkent Ankara’nın kentsel dönüşüm sorunlarının masaya yatırıldığı TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda Ankapark dönüşüm rezervi olsun önerisi gündeme geldi.

Ankara Büyükşehir'den Ankapark için 3.8 milyon TL bütçe!

ABB, ASKİ ve EGO’nun 2021 bütçelerinin toplamı 13 milyar 345 milyon TL olarak belirlendi. ABB’nin bütçesinde şu anda kapalı olan Ankapark’a 4 ayrı kalemde 3 milyon 850 bin TL bütçe ayrıldı. 

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Ankapark’ta sona gelindi! 30 gün içinde tahliye edilecek!

750 milyon dolar harcanan ve demir yığınına dönen Ankapark için vakit doldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2018'de işletmesi özel bir şirkete tahsis edilen Ankapark’ın 30 gün içerisinde tahliye edilmesini istendi.

ankapark nerde Haberi

ankapark nerde


Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor. 2 milyon 100 bin metrekare genişliğindeki bir alana kurulan Anka Park'ın 2015 yılının sonunda kadar açılması planlanıyor. 


İşte Ankapark'tan son fotoğraflar...



Ankapark'ta Uçan Ada'nın perde kalıplarının döşenmesi ve demir donatılarının bağlanması devam ediyor. 








Ankapark dijital oyun çadırının dış cephe çelik konstrüksiyon montajı devam ediyor 










Ankapark'ta bulunan dinazor çadırlarının çelik konstrüksiyon montajı devam ediyor 







Ankapark giriş kapısının polyester montajı ve boyama işlemleri devam ediyor 






Ankapark'ta bulunan Büyük Dans Partisi'nin  platform montajı yapılıyor.






Ankapark çevre duvarlarının yapımı devam ediyor





Ceren...