18 / 05 / 2024

Ankapark oyuncakları neler

Ankapark oyuncakları neler

Ankapark'ta kurulan oyuncakların montajı sürüyor. Ankapark'ta hangi oyuncaklar var? Ankapark çocuk oyuncakları hangileri? Ankapark yetişkin oyuncakları neler? İşte Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark projesinden oyuncak fotoğrafları...

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

16 yıl boyunca deprem riskine karşı neler yapıldı?

Büyük kayıplar verdiğimiz, geçtiğimiz yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan 17 Ağustos 1999 depremin üzerinden tam 16 yıl geçti. Peki 16 yıl boyunca deprem riskine karşı neler yapıldı?

Ankapark inşaatında son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ankapark'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Sit alanına neler yapılabilir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı kimi alanları koruma altına alarak buralardaki yapılaşmaları sınırlandırabiliyor. Koruma altına alınan alanlar sit alanı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, sit alanına neler yapılabilir?

Ankapark yapıları yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sivil toplum örgütleri, meslek odalarının tüm uyarılarına rağmen Atatürk Orman Çiftliği üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankapark'ı TBMM gündemine getirdi.

Ankapark projesi iptal edildi mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Danıştay 14. Dairesi'nin aldığı Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı'na ilişkin iptal kararının planla ilgisi olmadığını ve Ankapark'ta çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Danıştay Ankapark projesini iptal etti!

Danıştay 14. Dairesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde ANKAPARK yapımına da olanak tanıyan "Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı"na ilişkin iki Bakanlar Kurulu kararını iptal etti.

Ankara'daki Ankapark Projesi danıştay tarafından durduruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği arazisine inşa ettiği Ankapark projesi için Danıştay "dur" dedi.

Ankapark iptal mi edildi?

Danıştay 14. Dairesi, ANKAPARK yapımına da olanak tanıyan "Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı"na ilişkin iki Bakanlar Kurulu kararını iptal etti.

Danıştay'dan Ankapark'a iptal kararı!

Danıştay 14. Dairesi, AOÇ arazisi içinde ANKAPARK yapımına da olanak tanıyan "Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı"na ilişkin iki Bakanlar Kurulu kararını iptal etti.

Kat mülkiyeti almak için neler gerekli?

Bir yapının inşaat çalışmalarının bittiğini ve iskan izninin de alındığını düşünelim. Kat mülkiyeti nasıl alınır? Kat mülkiyeti almak için neler gerekli? İşte yanıtı..

Neler haczedilemez?

Bir borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile söz konusu borcun tahsilini aldığı haciz mevzuatına göre kimi mallar haczedilemiyor. Peki, neler haczedilemez? İşte yanıtı..

Ankapark oyuncakları neler Haberi

Ankapark oyuncakları neler

Ankapark oyuncakları!


Ankapark projesinin açılış tarihi henüz açıklanmadı ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Orman Çiftliği arazisinde hayata geçirilen Ankapark projesinde yer alacak oyuncakların kurulumu sürüyor... İşte Ankapark oyuncaklarından son kareler...


Serbest Stil 3x2 oyuncağın montajı devam ediyor...




Ankapark son durum fotoğrafları için tıklayın!







Hız Treni oyuncağının montajı tamamlandı...





Çocuk Salıncağı oyuncağının kurulum ve test işlemleri devam ediyor...





Kule Coaster oyuncağının kurulum ve test işlemleri devam ediyor...







Kollu Çember oyuncağının kurulum ve test işlemleri devam ediyor...





Çakır Keyf oyuncağının kurulumları devam ediyor...





Emre Kulcanay /...