05 / 05 / 2024

Ankapark oyuncakları son durum

Ankapark oyuncakları son durum

Ankapark'ta Uzay Silahı'nın montajı tamamlandı ve Büyük Dans oyuncağının kurulumuna başlandı. Paris Turu ve Elma Kurdu oyuncaklarının kurulumu sürerken gösteri havuzunda yalıtıma devam ediliyor. Yürüyüş yolu ve Ankara sinemasının kurulumu da sürüyor.

Ankapark davası sonuçlandı! Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor!

Ankara'da yer alan Ankapark ile ilgili bir son dakika gelişmesine göre, Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içerisinde yer alan ANKAPARK'ın tahliyesine ve işletmecinin taşınmaz üzerindeki müdahalesinin de kaldırılmasına hükmetti.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

Ankara Ankapark projesinin yüzde 75'i tamam!

Hürriyet Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile röportaj yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek röportajda Ankapark projesinin son durumunu anlattı.

Ankara Ankapark'tan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen ve tamamlandığında dünyanın en büyük temaparkı olacak olan Ankapark 23 Nisan'da çocuklar için bir günlüğüne kısmi olarak açılacak

Ankapark'tan son kareler!

Yüzde 65'lik bölümünün tamamlandığı Ankapark Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. 1.000 kişinin çalıştığı Anka Park 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Ankapark Ankara'dan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirdiği Ankapark projesinde çalışmalar son sürat sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Anka Park'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Ankapark inşaatında son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ankapark'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Ankapark inşaatından son fotoğraflar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başlamıştı. İşte Ankapark'ta son durum....

Ankapark görücüye çıktı!

Ankara Ankapark’taki oyuncakların bir kısmının yerleştirildiği tanıtım merkezini vatandaşlarla birlikte gezen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, basın mensupları ile 7D sinemadaki oyun simülatörünü denedi.

Ankapark görücüye çıkıyor!

Ankapark’taki oyuncakların küçük bir bölümünün yer alacağı tanıtım merkezi, dinozorlarıyla, robotlarıyla ve roller coaster’iyle 3 ay boyunca ücretsiz olarak çocukları adeta çıldırtacak, gençlere de eğlence ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.

Ankara Ankapark ne zaman açılacak?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara Ortadoğu’nun en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark inşaatından son fotoğraflar...

Ankapark oyuncakları son durum Haberi

Ankapark oyuncakları son durum

Ankapark projesinde yapılan çalışmalar, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Twitter hesabından sosyal medya ile paylaşıldı. İşte o tweetler ve fotoğraflar...


"ANKAPARK'ta bulunan UZAY SİLAHI oyuncağımızın montajı tamamlanmıştır"




"ANKAPARK'ta bulunan BÜYÜK DANS oyuncağımızın kurulum ve montajı başlamıştır."




Ankapark oyun çadırları ne durumda? Görmek için tıklayın!



"ANKAPARK giriş kapısının inşaatı, polyester kaplamaları ve giydirmeleri devam ediyor."




"ANKAPARK'ta bulunan PARİS TURU oyuncağımızın kurulumu ve montajı devam ediyor."




"ANKAPARK'ta bulunan ELMA KURDU oyuncağımızın kurulumu ve montajı devam ediyor."




"ANKAPARK'ta bulunan 55.197 metrekarelik gösteri havuzumuzun polire yalıtımı yapım aşaması devam ediyor." 




"ANKAPARK'ta bulunan yürüyüş yollarının terasman sıfırlaması yapımı devam ediyor"




"ANKAPARK yürüyüş yollarımızın hücresel dolgusu yapım aşaması devam ediyor."




"ANKAPARK'ta bulunan Ankara temalı sinemamızın çelik konstrüksiyon kurulum çalışmalarımız devam ediyor."





Emre...