06 / 05 / 2024

Ankaparkın son durumu

Ankaparkın son durumu

Ankapark'ta son durum ne?Ankapark Ankara projesi 03 Mart 2014 itibariyle hangi aşamada? Ankapark Temapark'ta son durum ne? Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark bilet fiyatı kaç TL? İşte 11 karede Ankapark şantiyesindeki son durum!

DAP Gayrimenkul, 7 projesindeki son durumu açıkladı: 2023'te Yeni Levent'ten 1.7 milyar TL'lik satış yapıldı!

DAP Gayrimenkul, 2023 yılına ilişkin satış rakamlarını ve projelerdeki son durumu açıkladı. İşte o rakamlar ve projelerdeki son durum...

Özgür Demirtaş 'toplanın anlatıyorum' diyerek dolardaki son durumu yorumladı! 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından ''toplanın anlatıyorum'' diyerek dövizdeki son durumu yorumladı! İşte Özgürtaş'tan dolar yorumu son dakika...

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Barajların son durumu nedir? Barajlarda aktif doluluk oranı ne demek? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç?

Baraj doluluk oranı artan sıcaklıklardan dolayı merakla araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 barajların son durumu nedir? İşte detaylar!

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altın’da son durum ne?

Altın fiyatlarının son durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar kendini toparlamaya başlarken, altın fiyatlarının gidişatı belirsizliğini koruyor. İşte detaylar!

1 dolarınız bile varsa dikkat! Dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru!

Doları olanlar ve dolar almak isteyenler dolar kurundaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki dolar kuru bayramın son gününde ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 dolar kuru...

Akmerkez GYO genel kurul kararının iptali davasında son durum!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davanın son durumu ile ilgili açıklama yaptı...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

3. Havalimanı'nın son hali uçaktan görüntülendi!

Türkiye'nin en önemli projelerinden olan İstanbul'un Yeni Havalimanının uçaktan çekilen görüntüler ile son durumu görüntülendi. 

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İskenderun'da yapılan 5 yıldızlı otelin son durumu ne?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil kordonunda yapımı devam eden Hilton Otel ve AVM'nin inşaatının son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Avrasya Tüneli ve 3. köprünün son durumu ne?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki son durumu açıkladı.

Ankaparkın son durumu Haberi

Ankaparkın son durumu


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Mart ayının ilk günlerinde Ankaralılar'ın ziyaretine açacağı Ankapark projesinin şantiye hali...




Ankapark, İstanbul yolundaki Atatürk Orman Çiftliği arazisinde 2 milyon 100 metrekare alana inşa ediliyor. 




Ankapark'ta 2117 oyuncak olacak. 





Anka Park Ankara projesine yılda en az 10 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.




Ankapark projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor.



Ankapark'ta 5 bin metrekarelik Lazer-Tag çadırı, 10 bin metre karelik atari çadırı, 10 bin metrekarelik dinozor ormanı çadırı, 5 bin metrekarelik dinozor müzesi ve 5 bin metrekarelik içinde sinemaları da barındıran dinozor restorantı çadırı olacak.




Anadolu Bulvarı kenarında 10 bin metrekarelik bir alanda Roller Coaster'lar kurulacak ve en uzunu 900 metre ray uzunluğuna sahip olacak. 




Ankapark'ın girişine 278 bin...