01 / 05 / 2024

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…



Kurban Bayramı tatilinde pek çok vatandaş tatil bölgelerine ve memleketlerine gitmişti. Tatilin bitmesine son gün kala dönüş yolculukları başladı.  Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı bölgesinde trafik yoğunluğu dikkat çekti. Polis ekipleri, sürücüleri bu dönüş sürecinde haklı olarak uyardı. Sürücülerin bu yoğun yol trafiğinde aşırı hız kontrolünü yapmaları ve emniyet kemerlerini takmaları gerekiyor. Şimdiden başlayan bu trafik yoğunluğunun akşam saatlerinde daha da artması bekleniyor. Ayrıca yarın da bu yoğunluğun sürmesi tahmin ediliyor. 

Marmaris’te son durum

Bayram haftasındaki Cuma gününden itibaren Muğla Marmaris'e 120 bin araç girişi yapıldığı bilinmektedir. Gidenlerden bazıları günü birlikçi bazıları ise konaklama amacıyla Marmaris'te bulunmuştu. Tatile sayılı gün kala dönüş yolculuğu başladı ve yollarda yoğunluk oluşmaya başladı. Gökova kavşağından Yatağan ilçesine kadar süren bir trafiğin olduğu biliniyor.


Geri Dön