21 / 05 / 2024

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…



Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

70 km süren kuyruk 

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan Karabük Kemikli Rampaları'nda tatil dönüşü yoğunluk başladı. Trafik bu bölgede adeta durma noktasına geldi. Dönüş yapan tatilciler  Çerkeş'ten Gerede gişelerine kadar yaklaşık 70 kilometrelik kuyruğa neden oldu. Uzun araç trafiğinin drone ile havadan görüntülenmesi dikkat çekti. Bu yoğunluğun akşam saatlerine kadar daha da artması bekleniyor. Trafik yoğunluğunun kontrol altına alınması için trafik ekipleri denetimlerini sürdürmektedir.

İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan dönüş yolculukları için uyarı 

İç İşleri Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ardından yola çıkanlara önemli uyarılar yaptı. Bu uyarılarda, trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması gerekliliğini vurguladı. Ardından şu açıklamaları tüm vatandaşlar için yaptı: “9 günlük bayram tatili sonlanmak üzere. Dolayısıyla memleketlerden ve tatil bölgelerinden dönüş yolculukları başladı. Bu süreçte trafik kurallarına en iyi şekilde uymamız gerekiyor. Bayram acısı yaşatmadan bu yolculukları sağ salim tamamlayın. İhtiyaç halinde 112 Acil çağrı merkezimizi mutlaka arayın.”

Bayramın son günü Dolar ne kadar? İşte Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları...

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

 


Geri Dön