04 / 05 / 2024

ankara 2015 lüks konut projeleri

ankara 2015 lüks konut projeleri

Başkent Ankara’da lüks konutun yeni çekim merkezi olan Beytepe’de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Lüks villa dolandırıcısı için tutuklama kararı!

Ankara’nın Çankaya'da lüks villa dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Tom Brady ve Gisele Bundchen lüks malikanesini satamayınca fiyat indirdi!

Tom Brady ve Gisele Bundchen, 2015 yılında yapılan lüks malikânesini Ağustos ayında satışa çıkarmışlardı. Alıcı bulamayan çift, fiyatı 33,9 milyon dolara düşürdü…

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Ankara'da 40 bin gecekondunun yerine lüks konutlar yapıldı!

Ankara Altındağ'da 40 bin gecekondu kavgasız, gürültüsüz, sahiplerinin onayı ile yıkıldı. Gecekondu sakinleri şimdi lüks konutlarda oturmanın keyfini yaşıyor.

Anadolu, lüks konutta İstanbul ve Ankara'yı solladı!

“Lüks konut”ta doğal olarak ilk akla gelen iki kent İstanbul ve Ankara oluyor. Ancak, son yıllarda Anadolu’daki çok sayıda şehrin konforda bu iki kentle yarıştığı, hatta geçtiği gözleniyor.

Ametist Residences'ta lüks ve rahatlık bir arada!

Ankara'daki Ametist Residences'ın yapımını üstlenen İCK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, "Lüks ve rahatlığı biraraya getirdik" dedi.

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Ankara Çukurambar lüks yapılarıyla dikkat çekiyor!

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Ankara'da lüks konuta talep azaldı!

Büyük kentlerin daha çok varoşlarını çeviren devasa çok katlı ve lüks konutlara talep az ama, yapılaşma Başkent Ankara'da hızla devam ediyor...

Mert Yıldızhan: Beytepe lüks konutun merkezi olacak!

Başkent Ankara’da lüks konutun yeni çekim merkezi olan Beytepe’de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışının da artmasını sağlıyor.

İncek lüks konut yatırımcılarının gözdesi oldu!

Ankara'da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcıların gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı.

ankara 2015 lüks konut projeleri Haberi

ankara 2015 lüks konut projeleri

Beytepe bölgesi, gelişime açık yapısı ve kazanç potansiyeliyle inşaat firmalarının gözdesi oluyor.Beytepe'nin lüks konut merkezi olacağını vurgulayan Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Beytepe’nin konut alıcısının en çok tercih ettiği bölgelerin başında geldiğinin altını çizerek, lokasyonun yüksek kalitede tasarlanmış, şık ve iddialı projelere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini vurguladı. Bölgedeki projelerden Elit Royal Residence’ı hayata geçirmenin önemine değinen Yıldızhan “Elit Royal Residence, bölgenin en çok talep gören yapılarından oldu”...