03 / 05 / 2024

ankara 4 dükkan

ankara 4 dükkan

Ankara İli Çamlıdere İlçesi'nde bulunan 4 adet dükkan Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından 6 Ağustos 2015 günü teklif alma usulüyle kiraya verilecektir.

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ilde 4 dükkan satacak!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde İlhanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet asma katlı dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların satış ihalesi 25 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 8 adet dükkan ile 39 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks ev sahibi olma fırsatı!

Muş Merkez'de 8 adet dükkan, 25 adet 3+1, 9 adet 4+1, 4 adet 4+2 dubleks ve 1 adet 5+2 dubleks daire satılıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen bu fırsata bakın!

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye o ildeki 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor! Bu tarihe dikkat!

Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 4 adet arsa, 2 adet dükkan ile 1 adet 2+1 daireyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

TOKİ'den Ankara'ya 123 yeni dükkan geliyor! Beklenen proje için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. TOKİ Ankara projesinde 123 adet dükkan yer alacak. İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

Belediye Yalova'da 4 dükkan satıyor! Fiyatlarına inanamayacaksınız!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova Tavşanlı Belediyesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara'da 25 lojman ve 1 dükkan satılıyor! 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara'da Hazine'ye ait 25 adet kamu konutu ve 1 adet dükkan satışa sunuldu. Peki satışa sunulan kamu konutlarının ve dükkanın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

ankara 4 dükkan Haberi

ankara 4 dükkan

Ankara Çamlıdere İlçesi'nde yer alan 4 adet dükkan 5 yıllığına Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş. Genel Müdürlüğü'ce kiraya verilecektir.


Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş. Genel Müdürlüğü'nden:


1 - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait Çamlıdere ilçesi Şeyh Ali Semerkandi Türbesi Türbesi önü 1124 - 1125 adalar arasında bulunan ve 25 yıllığına işletme hakları şirketimize devredilen 4 (Dört) adet dükkân 5 (Beş) yıllığına, teklif alma usulüyle kiraya verilecektir.

2 - Dükkan kiralayacak kişilerin Çamlıdere de ikamet etmesi zorunludur. Buna ilişkin belgeleri teklif zarfı içerisinde sunacaklardır.

3 - Kira teklifleri en geç 06.08.2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar Fabrikamız Muhasebe Ticaret ve Pazarlama Müdürlüğü’ne verilmiş olması gerekmektedir.

4 - Konu ile ilgili fabrikamız Personel ve İdari İşler Müdürlüğü’nden bilgi alınabilir.

5 - Kira artışı...