29 / 04 / 2024

ankara akyurt icralık tarla

ankara akyurt icralık tarla

Ankara Akyurt'ta yer alan 13 bin 96 metrekare alana sahip olan tarla borcundan dolayı açık artırma ile satışa çıkarıldı!

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

500 hastane icralık oldu!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesinin de bulunacağı 129 bin 688 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Ankara Akyurt Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Büyükşehir'den 149.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya, Y.mahalle ve Akyurt İlçeleri'nde yer alan 7 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 330 milyon TL'ye satılık 25 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Mamak, Yenimahalle, Gölbaşı ve Akyurt İlçelerindeki 25 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Akyurt'ta Yaşayan Köy projesi hayata geçirildi!

Ankara Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hazırladığı, Akyurt Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği "Yaşayan Köy Projesi" tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir'de bütçe görüşmeleri başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ilçe belediyelerinin bütçelerinin görüşülmesine başlandı. Büyükşehir Belediye Meclisi, Altındağ, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı ve Çamlıdere ilçe belediyelerinin bütçelerini oybirliğiyle kabul etti.

Ankara Akyurt Yeşiltepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Akyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi İlave ve Revizyon 1 /5.000 ölçekli Nazım İmar Planı 5 Mayıs'ta yeniden askıya çıkarıldı.

Ankara Akyurt'ta 7.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Ankara Akyurt ilçesinde bulunan fabrika Akyurt Satış Memurluğu tarafından 16 Mart 2015 günü saat 10:25 ile 10:30 arası ihaleye çıkarılıyor.

İncek Loft Ankara satılık daire!

İncek Loft Ankara satılık daire fiyatları minimum 236 bin TL olarak belirlendi. 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birimden oluşan proje Ankara'nın Gölbaşı - İncek bölgesinde inşa ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Hacettepe Üniversitesi ulaşım açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Hacettepe Üniversitesi öğretim görevlisi ve de öğrencilerinin konforlu ve de hızlı ulaşımlarının sağlanması adına yapılan çalışmaları madde madde sıraladı.

ankara akyurt icralık tarla Haberi

ankara akyurt icralık tarla

Ankara Akyurt İcra Müdürlüğü, Ankara Akyurt'taki 13 bin 96 metrekarelik arsa nitelikli taşınmazı açık artırma ile satışa çıkardı. 1 milyon 309 bin 600 TL muhammen bedel ile satışa çıkan fabrika yerleşimleri içerisinde boş bir tarla olarak yer alıyor. 


Arsanın açık artırma ile satışı 5 Kasım 2012 Pazartesi günü 14.00-14.100 saatleri arasında Ankara Akyurt İcra Müdürlüğü'nün önünde yapılacak.



Detaylı bilgi için tıklayın 


Burcu...