29 / 04 / 2024

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.




Aselsan Elektronik Sanayi,  Ankara  Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.


İhale ilanı

Mülkiyeti Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı Ankara İli, Akyurt İlçesi, Kızılhisar İmar Mahallesi 1631 Ada 5 Parselde kayıtlı "İdare Binası, Fabrika ve Arsası" cins tashihli taşınmazın satışı yapılacaktır.

Taşınmazın Arsa Alanı: 31.273,00 metrekare

Taşınmazın Kapalı Alanı: 6.953,00 metrekare 

İmar Durumu: Sanayi ve Depolama Alanı (E:1,20 h: serbest)

Kaydındaki Şerhler: Takyidat bulunmamaktadır.

Kıymeti: 15.000.000,00 TL

Satış Günü: 07/12/2016 günü, saat 13:30

Satış Yeri: Aselsan A.Ş. Macunköy Tesisleri, İdari Alımlar Müdürlüğü

                   Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 296.Cadde No:16 Yenimahalle /ANKARA

Satış Şartları: İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Açık artırmaya katılacak isteklilerin 1.500.000,- TL tutarında (%10 oranında) teminat (nakit veya banka mektubu) vermeleri gereklidir. İhaleyi kazanan isteklinin, satış işlemleri için resmi olarak davet edildikten sonra 15 gün içerisinde satış işlemlerini gerçekleştirmeye hazır olmaması durumunda teminatı irat kaydedilecek ve bir sonraki en iyi teklif sahibi ile satış işlemleri gerçekleştirilecektir. En yüksek teklifi veren ilk 3 isteklinin teminatları tapu işlemleri sonuçlanıncaya kadar korunacak diğerleri ihale bitiminde iade edilecektir.

Satış işlemi nakit olarak yapılacaktır. Satış işlemi için gerekli olan, damga vergisi, KDV, alım satım vergileri ve bilumum harçlar istekli tarafından karşılanacaktır. ​

Satışa sunulan taşınmaz ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için açık olup, yer görmek ve başkaca bilgi almak isteyenlerin (312) 592 32 80 nolu numaradan randevu alması ilan olunur. 



Şartname için tıklayın


Geri Dön