06 / 05 / 2024

Ankara Altındağ işyeri inşaat ihalesi

Ankara Altındağ işyeri inşaat ihalesi

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Altındağ İlçesi Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Kiler GYO Altındağ işyeri değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Altındağ işyeri değerleme raporu yayınlandı.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Kiler GYO Altındağ İşyeri değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Altındağ İlçesi, Fehmi Yağcı Mahallesi, 4275 Ada, 1 Parsel no'lu 8 katlı betonarme işyeri ve arsası vasıflı gayrimenkullere ait değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Ankara Altındağ bina değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Altındağ Merkez Binası değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen gayrimenkul değerleme raporu..

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Ankara Altındağ'da temeli atılan 6 park bu yıl tamamlandı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'a yemyeşil bir Aladağ için yepyeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 130 adet konut bugün satışa sunuldu. Projede 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahipleri belli oldu. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekimi 2015 detayları...

Ankara Altındağ işyeri inşaat ihalesi Haberi

Ankara Altındağ işyeri inşaat ihalesi

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor. Dükkan + kapalı otopark kullanımlı olarak tasarlanan inşaat işi için ihale 9 Ağustos'ta gerçekleşecek.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Altındağ Belediye Başkanlığından:


Ankara ili, Altındağ ilçesi, Önder Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait aşağıda işin adı, imar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerinde, kat karşılığı yaptırılacak olan Dükkan + Kapalı Otopark İnşaatı işi, şartnamesi esasları dahilinde 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a (36. Maddesine göre) kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.


İli                                      :  Ankara,

İlçesi                                 :  Altındağ,

Semti      ...