30 / 04 / 2024

Ankara Altınoran fiyat

Ankara Altınoran fiyat

Ankara Altınoran projesinde daire alanları 62 - 2710 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede daireler 323 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.İşte Ankara Altınoran ödeme planı detayları...

Ankara Altınoran’da hayat başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ankara Oran’da geliştirdiği Altınoran projesinde, Eylül ayında ilk etap evlerin teslimi başladı. 1000’i aşkın konutta Altınoran sakinleri yeni bir yaşama adım atacak.

Sinpaş, Liva Turkuaz ve Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı!

İstanbul Sultanbeyli ve Ankara Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, ardından yüzde 10, on iki ay vade farksız taksit ve kalan ödeme için 14 ay sonra oluşturulan uygun ödeme planı fırsatı sunuluyor...

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları!

Altınoran Sinpaş Ankara kampanyalı fiyatları 321 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altınoran Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 2017!

Sinpaş Altınoran Ankara indirim kampanyası 26 Mart'a kadar devam ediyor. Sinpaş Altınoran'da yüzde 30 indirimle fiyatlar 321 bin TL'den başlıyor...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Toplamda 355 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Snowland, Ankara Altınoran’da açılıyor!

Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya’ya değer katan projeleri Altınoran ile Marina Ankara’nın sınırları içerisinde yer alan Snowland, Türkiye’nin ilk Snowflex kayak pisti olma özelliğiyle Ankaralıları ve Türkiye’yi yepyeni bir heyecanla tanıştıracak.

Ankara Sinpaş Altınoran satılık!

Toplam 1 milyon 850 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede yüzde 15 indirim kampanyası devam ediyor. Ankara Sinpaş Altınoran satılık daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunuluyor.

Ankara Altınoran fiyat Haberi

Ankara Altınoran fiyat

Ankara Altınoran ödeme planı detaylarından önce projeden bahsedelim. Daire alanlarının 62 metrekare ile 270 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor.


Ankara Altınoran'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, 5,5 oda 1 salon, 6,5 oda 1 salon ve dubleks daireler yer alıyor. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Ankara Altınoran projesinde dairelerin fiyatları 323 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Sinpaş Altın Oran'da yüzme havuzu, cafe restoranlar, buz pateni pisti, su kanalları, çocuk oyun alanları, çocuk vadisi, güvenlik, ekolojik pazar gibi alanlar yer alıyor. 


Ankara Altınoran ödeme planı

Ankara Altınoran projesinde Sinpaş GYO'nun 40. yılına özel 80 aya kadar vade yapılıyor. Projede...