01 / 05 / 2024

ankara Ametist Park

ankara Ametist Park

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Arkeo Park açılıyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere Arkeo Parkı'nı ( Medeniyetler Müzesi ) Çamlıdere halkının hizmetine açmaya hazırlanıyor. Müzede Helenistik dönem ve öncesine ait birçok kalıntı bulunacağı belirtildi.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Ankara Zafer Parkı'nın bilirkişi raporu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2014 yılında Zafer Park'ın bulunduğu alanı "büyükşehir bölge parkı" ilan etmek üzere imar uygulama plan değişikliği kararına karşı Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açmış olduğu davanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Ankara Ametist'te yaşam başladı!

880 adet konutluk Ankara Ametist'te yaşam başladı. Ametist Residence projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ankara Central Park projesi sporu nasıl etkileyecek?

Ankara 19 Mayıs Stadı arazisiyle Gençlik Parkı’na yapılmak istenen yaşam alanı projesi, spora ağır bir darbe indirecek. ‘Central Park’ adı verilecek alanın bir bölümüne 42 bin kişilik stadyum inşa edilecek.

ankara Ametist Park Haberi

ankara Ametist Park

Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde hayata geçirilen Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi’nde ön talep toplanmaya başladı. İş yeri sahip olmak isteyenlere özel tasarlanan proje ICK Yapı imzası ile yükseliyor. 


ICK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, Ankara’nın gerek yerleşim, gerekse ticari açıdan sürekli yeni alanlara ihtiyaç duymaya başladığını söyledi. 


ICK olarak Beytepe girişinde 6 yıl önce başlattıkları Ametist Konutları ile Ankara’nın aksını bu lokasyona kaydırmayı başardıklarını ifade eden Kuru, "Onlarca projede, binlerce konut ve iş yerinin yükseldiği bu bölgenin amiral gemisi olan projemizin, yola cephe olan 230 metrelik kısmında inşa edilen Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi, şimdiden en değerli ticari alan olarak gösteriliyor. Çünkü Başkent yaşamı, önümüzdeki yıldan itibaren artık burada akacak. İhtiyaca karşılık veren...