02 / 05 / 2024

Ankara asfalt çalışamaları

Ankara asfalt çalışamaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor.Ankara'da yılın ilk yarısında 2 milyon 265 bin asfalt serildi.

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

İzmir-Ankara YHT çalışmaları son sürat devam!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi'nde çalışmalar devam ediyor

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Ankara asfalt çalışamaları Haberi

Ankara asfalt çalışamaları

Ankara’yı modern cadde ve bulvarla donatan Büyükşehir Belediyesi, yeni katılan ilçe ve köy yollarını da Başkente yakışır hale asfalt_seferberligi-17.jpggetirmek için gece gündüz asfalt çalışmalarını sürdürüyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, asfalt çalışmasında önceki yıllarda olduğu gibi rekora gidildiğini belirterek, 2014 yılı Ocak ayından 24 Temmuz tarihine kadar, yeni katılan ilçe ve köylerde dahil olmak üzere Ankara’da toplam 2 milyon 265 bin ton asfalt serildiğini söyledi.


Asfalt çalışmalarının özellikle Büyükşehir sınırlarına yeni katılan ilçe ve mahalle statüsü kazanan köy yollarında gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Gökçek, çalışmalara öncelikle kendilerine en çok güven duyulan ilçe ve köylerinden başlandığını bildirdi.


Başkan Gökçek, 30 Mart yerel seçimleri öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını anlatarak, “Büyükşehir sınırlarına yeni katılan 9 ilçeden 8’i olan Evren, Haymana, Güdül, Nallıhan, Beypazarı,...