27 / 05 / 2024

ankara aski ekipleri

ankara aski ekipleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ( ASKİ ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

Ankara sanayi sitelerindeki 252 bina metruk bina yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri sanayi sitelerinde bulunan 252 adet metruk binayı yıktı.

Ankara Gölbaşı'da metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki metruk yapıları yıkıyor. Son olarak Selametli Mahallesi'ndeki tehlikeli binaların yıkımı gerçekleşti.

ASKİ'den Ankara'ya 1 milyar liralık yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından, 562 milyon lirası çevre ilçelerde olmak üzere Ankara genelinde yaklaşık 1 milyar liralık altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Ankara'nın alt yapı çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri 2016 yılı alt yapı hedeflerini ilk 7 ayda ortalama yüzde 60'ını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ankara Keçiören'in yolları yenileniyor!

Ankara Keçiören Belediyesi ekipleri yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için asfalt çalışmalarına başladı.

Ankara Augustus Tapınağı yıkıldı!

Ankara’nın tarihi yapılarından Augustus Tapınağı’nın hemen yanında yer alan tarihi duvar ve sütunlar, önceki gece, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ankara Büyükşehir'den 2 bin 380 ton asfalt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısmi çöküntü ve yıpranmaların bulunduğu İnönü Bulvarı yan yollarını (servis yolları) kazıyıp yeniden asfaltladı. 1 Nisan Cuma gününden beri trafiğe kapalı olan yan yollar, yeniden trafiğe açıldı.

ASKİ Ankara'nın ilçe ve köylerine yatırım yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Gene! Müdürlüğü ekipleri, ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ'den çevre ilçelere yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ'den çevre ilçelere 250 milyon TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hizmet sınırlarına geçen yıl dahil olan ilçelerdeki mahalle statüsüne kavuşan köylerin içme suyu ve kanalizasyon sıkıntılarını çözüme kavuşturuyor.

ASKİ: Ankara şebeke suyu temiz

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından rutin analizleri yapılan Ankara’nın şebeke suyu analiz sonuçları açıklandı.Son analiz sonuçları şöyle...

ankara aski ekipleri Haberi

ankara aski ekipleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın evine su sağlayan depoda inceleme yapıp su örnekleri aldı.


ASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Nurullah Said Yeken, "Maalesef Sayın milletvekilimiz ve diğer buradaki site sakinleri, 21 adet villanın sakinleri, kaçak kuyu suyu kullanıyorlar ve kuyu suyunun içerisinde klor yok. Bu da insan sağlığı için büyük bir risk" dedi.


Nazlıaka'nın Çankaya'daki evine su sağlayan deponun önüne gelen Daire Başkanı Yeken, yaptığı açıklamada, 21 villanın hepsinin ortak bir sayaçtan su kullandığını, depoya gelen suyun evlere dağıldığını anlattı. Yaptıkları incelemede deponun durumunun kötü, tesisatların paslı olduğunu ifade eden Yeken, "Birinci geliş nedenimiz, Sayın Milletvekilimiz Aylin Hanım'ın yaptığı beyanatı biz ihbar kabul ederek geldik" diye konuştu. Yeken, ikinci olarak kaçak su...