29 / 04 / 2024

ankara atlantis city fiyat

ankara atlantis city fiyat

Ankara City Atlantis'te yer alan konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Atlantis City Evleri'nde 585 bin liraya 3+1 dubleks!

Ankara Atlantis City Evleri'nde fiyatlar 285 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Gordion Atlantis City Ankara'da 4+1 daireler 495 bin TL!

Yapımına 2010 yılında başlanan Atlantis City'de toplam 784 daire bulunuyor. Fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Ankara Ozan City iletişim!

Daire büyüklüklerinin 55 metrekareden başladığı proje 12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Ozan City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 911 06 00 olarak belirlendi.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Ankara Ozan City fiyat!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Ankara İl 'i Bağlıca 'da hayata geçiriliyor. Ankara Ozan City fiyat listesi kapsamında daireler 129 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Ozan City Residence'de fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor!

Ankara İl 'i Bağlıca 'da hayata geçirilen proje toplam 748 adet daireden meydana geliyor. Ankara Ozan City Residence'de fiyatlar 129 bin TL 'den başlıyor.

ankara atlantis city fiyat Haberi

ankara atlantis city fiyat


Batıkent Gimsa yakınında Gordion Grup tarafından 87 dönüm alan üzerinde inşa edilen Atlantis City'de 784 konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar hemen teslim ediliyor.


Batıkent Atlantis City Evleri tanıtım filmi için tıklayın!


Atlantiscity'de; 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor, 8 blok halinde inşa edilen projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Ankara Atlantis Evleri'nde;

3+1 daireler 330 bin TL'den,

4+1 daireler 365 bin TL'den,

4+1 dubleks daireler 495 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.   

Ankara Atlantis City'de; güvenlik sistemi, su deposu, fitness center, jeneratör, asansör, açık otopark, kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


444 82 00

www.atlantiscity.com.tr

Ceren...