29 / 04 / 2024

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.




Esenyurt'un sıkıntılı projelerinden olan ve inşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı. 


Ukra mağdurları yaptıkları açıklamada; Ukracity'nin inşaatının yapılacağına inanmadıklarını ve bugüne kadar Ukra İnşaat ve Özyurtlar tarafından kandırıldıklarını düşündükleri için Ankara'ya gitme karadı aldıklarını söyledi. Mağdurlar Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşecek.


28 Ekim 2010 tarihinde satışa çıkan Ukra City projesi 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


Aralık 2012 tarihinde iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 378 ofisin yer aldığı Ukra Han Plus, 800 konutun yer aldığı Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan  2.560 konut ve 70 dükkanlık Ukra City Projesi’ne başlamıştı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön