02 / 05 / 2024

ukracity mağdurları son durum

ukracity mağdurları son durum

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) Ukracity mağdurlarına çağrı yaptı. UKOM, Ukracity'nin Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dolandırıcılık davasına tüm mağdurların müdahil olması gerektiğini söyledi.

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Staj ve çıraklık mağdurlarına duyuruldu! Meclis tarih verdi!

Staj ve çıraklık mağdurları uzun bir süredir meclisten çıkacak haberi bekliyorlardı. İşte bu konuda yaşanan son gelişmeler!

EYT'de son dakika gelişmesi! Staj mağdurları için flaş formül belli oldu! 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Aktarılan son dakika detaylarına göre, staj mağdurları için yeni formül belli oldu. İşte detaylar...

Evim mağdurları faizsiz finansman sisteminden ayrılıyor! Sözleşmeler yenilenmiyor!

Evim mağdurlarının yüzde 60 ile 90'lık kısmının sistemden çıktığına dikkat çekildi. Peki Evim mağdurlarının son durumu ne? İşte ayrıntılar...

İmar barışı mağdurları yeni düzenleme bekliyor!

Son dönemde yaşadıkları mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen imar barışı mağdurları umutlu bekleyişlerine devam ediyor...

Torba yasa imar barışı mağdurlarına umut oldu!

Son dönemde sık sık gündeme gelen yapı kayıt belgesi mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde komisyon kurulmasını istiyor.

İmar barışı mağdurları açlık grevinde!

Son dönemde sık sık gündeme gelen yapı kayıt belgesi mağdurları seslerini yetkililere duyurmak için açlık grevine başladı...

Konut mağdurlarından araştırma önergesi tepkisi!

Türkiye’de son 10 yılda ortaya çıkan 100 binden fazla konut mağduru Meclis'ten çıkacak kararı bekliyordu. CHP’li Akif Hamzaçebi’nin verdiği araştırma önergesi reddedilince mağdurlar tepki gösterdi.

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları seslerini duyurmak için ‘Lekeye çivi çak’ kampanyası başlattı. Arsa ve konut sahibi 65 bin mağdur sorunlarının çözülmesini bekliyor.

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

ukracity mağdurları son durum Haberi

ukracity mağdurları son durum


Ukra İnşaat’ın Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan  Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) Ukracity mağdurlarına çağrı yaptı. UKOM, Ukracity'nin Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dolandırıcılık davasına tüm mağdurların müdahil olması gerektiğini söyledi.



UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Ukra Yapı Grup İnşaatın Ukracity projesi ile satış vaadi sözleşmesi olan tüm Ukracity mağdurlarına çağrıdır.

Şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya ve Yusuf Adak hakkında Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dolandırıcılık davasına tüm Ukra mağdurlarının müdahil olması gerekmektedir. Hakkımızın, emeklerimizin, çoluk-çocuğumuzun rızkının hesabı burada sorulacaktır. Aşağıdaki dilekçeyi doldurmanız ve dava günü ve saatinde orada olmanız yeterlidir.

Dosya No: 2016/133 Esas

Duruşma Yeri: Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi

Duruşma Günü: 31.05.2016

Duruşma Saati: 10.00


Ukra İnşaat'ın 2010'da satışa çıkardığı Ukra City 45 dönüm alan üzerinde...