16 / 05 / 2024

Ukra mağdurları Ankara

Ukra mağdurları Ankara

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

Evim Mağdurları Ankara'da!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları Ankara'da İyi Parti, Gelecek Partisi, Zafer Partisi ve Kamu Denetçiliği Kurumu'yla görüştü.

 Evim Mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları bugün Ankara'ya gidiyor...

Konut mağdurları mecliste!

Ev sahibi olmak isterken dert sahibi olan konut mağdurları Ankara'ya giderek seslerini TBMM'de duyurmaya çalıştı...

Konut mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağduru Ankara’ya gidiyor. Mağdurlar kurulan komisyona destek vermek için Tüm Parti Genel başkanları, Adalet Komisyonu ve Alt Komisyon üyeleri ile görüşecek.

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

Ukra mağdurları Ankara Haberi

Ukra mağdurları Ankara


Esenyurt'un sıkıntılı projelerinden olan ve inşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı. 


Ukra mağdurları yaptıkları açıklamada; Ukracity'nin inşaatının yapılacağına inanmadıklarını ve bugüne kadar Ukra İnşaat ve Özyurtlar tarafından kandırıldıklarını düşündükleri için Ankara'ya gitme karadı aldıklarını söyledi. Mağdurlar Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşecek.


28 Ekim 2010 tarihinde satışa çıkan Ukra City projesi 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


Aralık 2012 tarihinde iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 378 ofisin yer aldığı Ukra Han Plus, 800 konutun yer aldığı Hane Plus...