29 / 04 / 2024

ankara avmleri nereye yapılacak

ankara avmleri nereye yapılacak

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

İmar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

İmar barışına e-devlet üzerinden veya Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlardan müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da imar barışı için nereye başvurulacak? İşte imar barışı başvuru yerleri Ankara 2018!

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ankara'nın yeni stadı nereye inşa edilecek?

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da yapılması planlanan yeni stadyumla ilgili başkentlilere müjde verdi. Bakan Çağatay Kılıç, yeni stadyumun 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu yere inşa edileceğini söyledi.

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı?

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşındı? Ankara Hayvanat Bahçesi Ankapark-Temapark projesi kapsamında Atatürk Orman Çiftliği içindeki yerinden taşınıyor. Peki inşaatı henüz başlamayan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin yeni yeri nerede?

Ankara'da nereye yatırım yapmalı? Değeri yükselen bölgeler...

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılıyor?

Ankara Hayvanat Bahçesi nereye taşınacak? Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak? Hayvanat Bahçesi Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde nerede? Ankara Hayvanat Bahçesi Müdürü kimdir? Ankara Hayvanat Bahçesi giriş ücretleri kaç TL?

Ankara Sincan metrosu güzergahı!

Ankara Sincan metrosu güzergahı üzerindeki istasyonlar hangileri? Ankara Sincan metrosu durakları hangileri? Ankara Sincan metrosu durak ve istasyonları neler? Ankara Sincan metrosu güzergahı nereden nereye kadar? İşte Ankara Sincan metrosu!

TOKİ'den Ankara'da 2 yeni konut projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'da yaptıracağı 2 yeni toplu konut projesi için düğmeye bastı

Dünyagöz'ün 13'üncü hastanesi Ankara'da açıldı

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 13'üncü halkası olan Dünyagöz Ankara'yı hizmete açtı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

Fettah Tamince, Büyük Ankara'yı devraldı

Başkentin simge otellerinden Büyük Ankara Oteli'nin işletmesini Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince devraldı

ankara avmleri nereye yapılacak Haberi

ankara avmleri nereye yapılacak

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik Ankara okuyucularına Nata Vega Outlet'in güzelliklerini anlattı. Yılda 5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen AVM'deki 98 metrelik akvaryumun artık bir kültürel miras olduğunun altını çizdi. 


Öncelikle kendinizden biraz bahsedebilir misiniz? Bu sektöre nasıl adım attınız? 

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yaptım. Perakende sektöründe toplam 17 yıllık tecrübem var. Çok uzun yıllar yabancı firmalarda çalıştım. 2014 Ocak ayı itibariyle Nata Vega Outlet'de AVM Müdürlüğü pozisyonunda göreve başladım. Göreve başladığımız yıllarda alışveriş merkezi kültürü aslında Türkiye'ye yeni yeni giriyordu. Çok katlı mağazacılık daha çok yaygındı. O yıllarda böyle yerler yapılacak....