03 / 05 / 2024

Ankara bağlantı yolları

Ankara bağlantı yolları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sabancı Bulvarı ile Bağlıca içinden geçen Bağlıca Bulvarı'nın Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçecek 4 kilometrelik bir bulvarla birbirine bağlanacağını belirtti...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Mustafa Tuna Ankara projelerini mercek altına aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, kentteki köprü ve bağlantı yollarını inceledi.

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ankara bağlantı yolları Haberi

Ankara bağlantı yolları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sabancı Bulvarı ile Bağlıca içinden geçen Bağlıca Bulvarı'nın Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçecek 4 kilometrelik bir bulvarla birbirine bağlanacağını belirterek, "Zırhlı Birlikler içinden açacağımız yeni bulvar ile, hem Eskişehir Yolu istikametini hem de Etimesgut ve Sincan ulaşım güzergahlarını her iki yönde de büyük oranda rahatlatacağız" dedi.


Başkan Gökçek, Ankara'nın Batı yakası istikametine yeni bulvarlar açılmasına karşın trafikte bazı bölgelerde yoğunluk yaşandığını, bu bölgelerden birisinin de Eskişehir Yolu istikameti ile hızlı bir şekilde yapılaşma ve yerleşimin yaşandığı Bağlıca bölgesi olduğunu belirtti. 


Eskişehir yolu Bağlıca Kavşağı'na, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın köprülü  kavşak yapmasına karşı yine de yoğunluk yaşandığını, Sincan ve Etimesgut bölgesinden bu alana gelen araçlarında yoğunluğu artırdığını belirten Başkan Gökçek, "Uzun bir süredir Zırhlı...