08 / 07 / 2024

ankara berkin elvan çocuk merkezi açılış

ankara berkin elvan çocuk merkezi açılış

İstanbul Okmeydanı' nda Gezi Parkı eylemlerinde gaz fişeği ile vurulan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın adı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'ne verildi...

Ankara'da 4.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Elvan Mahallesi'nde yer alan gecekondu tarzında 3 adet tek katlı ev vasfındaki gayrimenkul 4 milyon 182 bin 750 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Yatırımlar Ankara Etimesgut'u 4 yılda değiştirdi!

Ankara Etimesgut Elvan Mahalesi'nde 4 yıl içinde büyük değişim gözleniyor. Bölgede onlarca konut projesi başladı, binlerce konutta hayat başladı.

Ankara Etimesgut'un çehresi değişti!

Ankara Etimesgut Elvan Mahallesi'nde 4 yıl arayla benzer açıdan çekilmiş iki fotoğraf, Etimesgut'taki büyük değişimi ortaya koyuyor. Bölgede onlarca konut projesi başladı, binlerce konutta hayat başladı.

Etimesgut Elvan imar planı değişikliği askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Elvan Mahallesi, imarın 46019 ada 4 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Etimesgut Elvan Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Etimesgut ilçesine bağlı Elvan Mahallesi 46044 ada 1 sayılı parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Yapracık ve Elvan’a pazar!

Ankara Etimesgut Belediyesi, mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Elvan Mahallesi’nde yeni pazar yeri kurdu. Faaliyete geçen semt pazarı, cumartesi günleri ilçe halkına hizmet veriyor.

İstanbul-Ankara arası hızlı trenle 75 dakika olacak!

Ankara-İstanbul arası yeni hızlı tren hattıyla 1 saat 15 dakikaya düşecek. Eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, "Mevcut hat, Ankara'dan Eskişehir'e, Eskişehir'den İstanbul'a gidiyor. Planladığımız hat ise doğrudan, İstanbul'a uzanacak" dedi.

Ankara-İstanbul arası hızlı trenle 75 dakikaya inecek!

Eski Ulaştırma Bakanı Elvan, Ankara-İstanbul arasında yapılacak yeni hızlı tren hattıyla ilgili, "Köseköy'den itibaren yeni bir hatla üçüncü köprüye, oradan Kapıkule'ye kadar uzanan bir sisteme dönüştüreceğiz" dedi.

Koru Elvan fiyat listesi!

Koru Elvan fiyat listesine göre daireler 300 bin TL'den başlıyor. 3 blok şeklinde yükselen projede daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde yer alıyor.

Ankara Koru Elvan'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Teknur İnşaat tarafından hayata geçirilen Koru Elvan projesinde toplam 120 adet daire bulunuyor. 3 blok şeklinde yükselen Ankara Koru Elvan'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

İstanbul'dan Ankara'ya 1 saat 15 dakikada ulaşılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Ankara'dan İstanbul'a 1 saat 15 dakikada ulaşılacağını belirtti. Elvan, demir yolu projelerine çok önem verdiklerini vurguladı..

Ankara-İstanbul hattına yeni YHT!

Sincan'dan Köseköy'e uzanan bir yüksek hızlı tren projeleri olduğunu dile getiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Köseköy'den itibaren YHT Ankara'dan İstanbul'a doğrudan gelecek" dedi.

ankara berkin elvan çocuk merkezi açılış Haberi

ankara berkin elvan çocuk merkezi açılış


İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemlerinde gaz fişeği ile vurulan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın adı Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'ne verildi.


Çankaya Belediyesi, Bülent Tanık döneminde açılan beşinci gündüz bakımevine Berkin Elvan adını verdi. Berkin Elvan Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi, CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün ve İlhan Cihaner, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Berkin’in babası Sami Elvan ile Gezi Parkı olaylarında polis kurşunuyla öldürülen Ethem Sarısülük’ün ağabeyi Mustafa Sarılsülük’ün katılımıyla açıldı. Çocuk Merkezi açılışı Hürriyet İlkokulu çocuklarının Nazım Hikmet’in “Hiroşima” şiirini okumasıyla başladı.


TANIK: “BERKİN UÇAN BİR KUŞ OLDU”


Cevizlidere bölgesinde 2013 yılı ekim ayında temeli atılan ve Berkin Elvan’ın yaşama veda etmesiyle Berkin Elvan Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi adını alan çocuk merkezi açılışının aslında coşkuyla yapılmasını...