09 / 05 / 2024

Ankara Bilkent bakanlık

Ankara Bilkent bakanlık

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası mecliste!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Bilkent'teki Bakanlık binası meclis gündeminde!

Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Açılışa hazırlanan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel işbirliği projesi olma özelliğine sahip...

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük sağlık kampüsü olarak hayata geçirilecek olan Bilkent Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi 3 bin 804 yatak kapasiteli olacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 1. Etap ihalesi 2 Şubat'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde 1. Etap'ta altyapı inşaat ihalesi yapacak.

Ankara Ulus'taki Kültür Bakanlığı binası müze olacak!

Kültür Bakanlığı’nın 1926 yılında inşa edilen Ulus’taki tarihi binası müzeye dönüşecek. Bakanlık ise Jandarma’nın binasına taşınacak.

Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 2016'da açılacak!

Mehmet Müezzinoğlu: "Ankara Bilkent Entegre Şehir Hastanesi 3 bin 680 yatak kapasitesine sahip. Avrupa'nın en büyük, dünyanın da tek parça halinde en büyük hastanelerinden biri olacak. Herhangi bir aksilik olmazsa 2016 Ağustos ayında açılacak" dedi.

Ankara Bilkent bakanlık Haberi

Ankara Bilkent bakanlık

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Ankara Bilkent'te bulunan Bakanlık binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Oral, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Oral, ''Ankara'da içinde bulunduğu semte “Sıhhiye" adını veren ve 92 yıl boyunca Sağlık Bakanlığı hizmeti veren binaya 2019 yılında Ankara Valiliği taşınmış, Sağlık Bakanlığı ise 2017 yılında Bilkent'te bulunan Şehir Hastanesinin yakınında inşa edilen bir binaya geçmişti. İlgili bina Şehir hastanesini yapan ve işletmesini gerçekleştiren firma tarafından inşa edilmişti. Bu binaya Sağlık Bakanlığı tarafından kira ödendiği ve bu kiranın döviz kurları üzerinden belirlendiği kamuoyunda tartışılmıştı. Ancak kira yada taksit ödemesine konu olan sözleşmeler ticari sir sebebiyle kamuoyuyla paylaşılmamıştı. Ancak sözleşmenin içeriğiyle alakalı çeşitli iddialar ortaya çıkmakta ve kamu zararı olup olmadığı konusu sık...