27 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.



Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Ankara  Sincan Saraycık’ta yapım çalışmalarına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatını tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  TOKİ  Uzmanı Mustafa Mansur Çelebi, Ankara ili Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi’nde bugüne kadar etaplar halinde toplam olarak 10 bin 903 adet konutun yapımına başladıklarını dile getirdi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ankara Sincan Saraycık’ta bugüne kadar 5 bin 701 konutu sosyal donatılarıyla beraber tamamlandığını dile getiren TOKİ Uzmanı Mustafa Mansur Çelebi, şunları dile getirdi: “İnşaat çalışmalarına başlamış olduğumuz konutlarımızın 5 bin 701 tanesini tamamlayıp vatandaşlara teslim ettik. Diğer etaplarımızın yapımına da hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ankara Sincan Saraycık’ta etaplar olarak yeni bir yerleşim alanı inşa ediyoruz. Saraycık projesi içerisinde barındıracağı; ticaret merkezleri, çarşıları, meydanları, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla vatandaşlara nitelikli sosyal çevre imkânı sunupş şehre yeni bir değer katacak. Şimdi de 4. etap 3. bölgede tamamladığımız 305 konutumuzu hak sahiplerine teslim ediyoruz.”

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

YATAY VE YÖRESEL MİMARİ DİKKAT ÇEKİYOR

Yaptığı açıklamada Ankara Sincan Saraycık’ta süratle tamamlanmış olan 5 bin 701 konut ve devam eden konut projelerinin yatay ve yöresel mimarisiyle depreme dayanıklı, radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edildiğini kaydeden TOKİ Uzmanı Mustafa Mansur Çelebi  “Konutlarımız, nitelikli, güvenli, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde yatay mimari ile inşa edildi. Projemiz ile içerisinde meydanı, camisi, yolları ve sosyal donatıları yer alan mahalle kültürü yaşayacak. Yeni evlerimizin memleketimize, milletimize, hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diler şimdiden sağlık ve huzur içinde oturmalarını temenni ederim.” dedi.

 

'Adalet Bakanlığı personeline TOKİ'den ev verilsin' talebi: Milletvekili Meclis'te açıkladı!

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!


Geri Dön