28 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen yeni projeleri için ihale tarihlerini de arka arkaya açıklıyor.

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projelerinin ihaleleri 25 Aralık 2025 tarihinde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilere göre TOKİ'nin yeni projeleri 2 şehirde inşa edilecek. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleri İstanbul ve Isparta illerinde inşa edilecek.

Yine paylaşılan detaylara göre İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi projesinde 637 adet konut yer alırken, Isparta İli Sütçüler İlçesi Yukarı Mahallesi 2. Etap 124 konut yer alacak.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iki ilde inşa edeceği yeni projelerinin ihaleleri saat kaçta gerçekleştirilecek? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan o ihaleler ile ilgili detaylar...

TOKİ den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

1. İstanbul Eyüpsultan ilçesi kentsel dönüşüm projesi 637 adet konut ve 20 adet dükkan 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Kentsel Dönüşüm Projesi 637 Adet Konut , 20 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

2. Isparta İli Sütçüler İlçesi Yukarı Mahallesi 2. Etap 124 yeni konut

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yayımladığı ihale ilanında yer alan detaylara göre Isparta İli Sütçüler İlçesi Yukarı Mahallesi 2. Etap 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

 

TOKİ iki ildeki toplam 1.563 konutu ay sonunda teslim edecek!

TOKİ'den 4 ile 1.216 yeni konut geliyor! 

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!


Geri Dön