06 / 05 / 2024

ankara bulvarları ses yalıtımı

ankara bulvarları ses yalıtımı

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Ankara Sabancı ile Bağlıca bulvarları birbirine bağlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentteki Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirine bağlayacak 4 kilometrelik yeni bulvarın harita çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Mahmutbey'deki İbrahim Tatlıses üst geçidi yıkılıyor!

İstanbul'da İbrahim Tatlıses üst geçidinin yıkılıp yerine yapılan Mahmutbey yolu üzeri yaya üst geçidi çalışması kapsamında, 0-3 Otoyolu'nun Ankara istikametinde köprü ayağı montaj çalışması yapılacağı açıklandı.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı'na ses duvarı yapılacak!

Büyükşehir, aykırı gösteriliyor. seslere rağmen rekor sürede tamamladığı Malazgirt Bulvarı'na araç sesini yok etmek için ses duvarı yapacak

Sinpaş Marina Ankara'da teslimler Mart 2018'de!

Sinpaş Marina, son yılların en çok ses getiren inşaat projelerinden biri. Ankara'ya marina getirme fikri bir konsept olarak gerçekten çok dikkat çekici ve iyi uygulandığında kuşkusuz projeye çok büyük katma değer yaratacaktır.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Ankara'da bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Avea, Ankara-İstanbul YHT hattında da kesintisiz iletişim sağlayacak!

Avea, bugün hizmete girecek olan Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki kapsama çalışmalarını tamamlayarak; hattı, kesintisiz ses ile mobil internet iletişimi için Avealı yolcular için hazır hale getirdi.

Paladyum Beytepe’de odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarıldı!

Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, bu uyarılar dikkate alınarak, odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarılıp, daha sakin ve stressiz konutlara imza atıldı.

Betofiber GRC Ses Bariyerleri, Yapı Fuarı'nda!

23 – 26 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Yapı Fuarı’na iki yeni ürün gamı ile katılan Betofiber GRC Ses Bariyerleri ve GRC Peyzaj ürünlerini tanıttı

TOKİ'den Ankara'da 2 yeni konut projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'da yaptıracağı 2 yeni toplu konut projesi için düğmeye bastı

Dünyagöz'ün 13'üncü hastanesi Ankara'da açıldı

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 13'üncü halkası olan Dünyagöz Ankara'yı hizmete açtı

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

Fettah Tamince, Büyük Ankara'yı devraldı

Başkentin simge otellerinden Büyük Ankara Oteli'nin işletmesini Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince devraldı

ankara bulvarları ses yalıtımı Haberi

ankara bulvarları ses yalıtımı

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi. Özcan: “İstanbul Yolu, Eskişehir Yolu, Esenboğa Yolu ve Ankara Çevre Yolu ile İncek, Bağlıca ve Doğukent Bulvarları, ses yalıtımına acilen gidilmesi gereken yolların başında geliyor”


Nüfus artışı ve göçlere bağlı olarak hızla büyüyen kentlerde, düzensiz kentleşme ve alt yapı problemleri ile artan araç trafiğine bağlı yaşanan “gürültü kirliliği”, insan sağlığını tehdit eden önemli bir toplumsal sorun haline gelmiş bulunuyor. 


Gelişmiş ülkelerde; yoğun trafiği bulunan otoyollarda çevrede oturanları olumsuz etkileyen gürültüyü azaltmak amacıyla doğal veya yapay gürültü perdeleri kullanılıyor. Şehir merkezlerine yakın otoyollar, çevre yolları, kent içinden geçen önemli ana yollar ve gürültü kirliliğine yol açan diğer ulaşım hatları, gürültüyü asgariye indiren...