27 / 04 / 2024

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2018!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan hükümler..

Ankara Büyükşehir imar artışına dava açacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sert yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediyesi imar artışı değişmezse dava açacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık Haberi

ankara büyükşehir imar incelemesi ertan ışık

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve eski ATO Başkanı Sinan Aygün arasındaki ‘kat anlaşmazlığı' sonucu inşaat mühürlenmesinden sonra “Kentin rantı kimlere gidiyor” tartışması da başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

İncelemenin başlatılması için ilk önergeyi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP'li Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık, "Yıllarca imar rantından en çok FETÖ'cüler yararlandı. Halen yurt dışında olan Doğukan Planlama'nın sahibi Rahmi Bıyık, aynı zamanda kaçak Ömer Akgül'ün ortağı. Çukurambar'daki yüksek katlı yerlerde en büyük rantı sağladılar" dedi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra HSK'nın hazırladığı ve iddianamelerde deki raporda FETÖ'nün en önemli finans ayaklarından birisinin, plan değişiklikleriyle kat artırımları olduğu bildirildi. Gelişmeleri yakından izleyen Ankara Büyükşehir Belediye...