30 / 04 / 2024

Ankara Çamlıdere kesin korunacak hassas alan

Ankara Çamlıdere kesin korunacak hassas alan

Ankara İli, Çamlıdere ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

2 ildeki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bugünkü 31575 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Bolu ve ankara'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Ankara'nın siluetini bozan vericiler için yeni öneri!

Ankara'da çirkin bir görünüme neden olan radyo-televizyon vericiler Çamlıca Kulesi'ne benzer bir çözüm önerisi getirildi. Öneride vericilerin Cumhuriyet Kulesi'nde toplanması tavsiye edildi. 

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara- Ankara projesi tüketici davası ile ilgili yeni gelişme!

Ankara-Ankara projesiyle ilgili Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan davanın şirket lehine reddedilmiş olduğu ve karara karşı, kararın tebliğinden itibaren iki haftalık kesin süre içerisinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne istinaf yolunun açık bırakıldığı duyuruldu.

Ankara Çamlıdere kesin korunacak hassas alan Haberi

Ankara Çamlıdere kesin korunacak hassas alan

Ankara Çamlıdere'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi. Ankara İli, Çamlıdere ilçesi sınırları içerisindeki bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.

Karar için