05 / 05 / 2024

Ankara Çankaya fiyatları

Ankara Çankaya fiyatları

Ankara Çankaya’da daire teslimatlarına nisanda başladıklarının altını çizen Erdem Tavas, “Şu ana kadar % 25 oranında satış gerçekleştirdik. Tamamladığımız ve teslimata başladığımız için artık satışa daha fazla ağırlık vereceğiz" dedi.

Ankara Çankaya'da geri sayım başladı!

Ankara Çankaya'da geri sayım başladı. Ankara'nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan ve hem dış de iç mimarisiyle fark oluşturan Ankara Çankaya, sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak özellikleriyle mart ayında teslim edilecek.

Ankara Çankaya projesi'nde teslimler Mart 2015'te!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara’nın merkezine inşa ettiği ‘Ankara Çankaya’ ile yatırımcının karşısına çıkıyor. 62 daire ve 9 mağazanın yer aldığı projede özel depolama alanları da var.

Ankara Çankaya'da satılık konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara Çankaya'daki 3 daireyi satıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Mahall Ankara satış fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Mahall Ankara satış fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 2+1'den 4,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor...

Çankaya Cubes Ankara konut fiyatları!

2 blok olarak hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY ortaklığı ile yükseliyor. Cubes Ankara ofis fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Beysu Konakları Çankaya fiyatları!

Toplam 359 konuttan meydana gelen Beysu Konakları Çankaya fiyatları 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Ankara Beysu Konakları Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor.

Kumru Ankara Çankaya fiyatları!

İçerisinde 162 konut ve açık çarşı alanı bulunan Kumru Ankara projesi Kuzu Grup imzasıyla yükseliyor. Kumru Ankara Çankaya fiyatları 503 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kumru Ankara ev fiyatları 2017!

Ankara'nın Çankaya bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kumru Ankara Evleri, 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte, Kumru Ankara ev fiyatları 2017...

Ege Vadisi Çankaya fiyatları!

Ege Vadisi Çankaya fiyatları 321 bin 839 liradan başlıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Ankara Ege Vadisi Evleri projesinde 10 bin lira peşinatla ödemeler yapılıyor...

Kuzu Kumru Ankara Rezidans fiyatları!

Kuzu Kumru Ankara Rezidans fiyatları 470 bin liradan başlıyor. Çankaya Yıldızevler'de yer alan Kumru Ankara projesinde 18 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya'da 13 konut teslim edildi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projemizdeki 30 adet konuttan bugüne kadar toplam 14 adet konutun satış ve teslimine yönelik sözleşme yaptı. 13 adet konutun teslimatı 2015 yılı içerisinde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Çankaya 380 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Ankara Çankaya'da 3.5 milyon TL'ye satılık yurt ve arsa!

Çorum İl Özel İdaresi İl Encümeni, Ankara Çankaya'da bulunan 6 katlı betonarme yurt binası ve arsası vasıflı taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kumru Ankara satış fiyatları!

Kumru Ankara satış fiyatları metrekare birim bazında 6 bin liradan başlıyor. Kumru Ankara projesinde daire teslimleri 2017 yılı Eylül ayında yapılıyor...

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Ankara Çankaya fiyatları Haberi

Ankara Çankaya fiyatları

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, Ankara'nın merkezinde yer alan Ankara Çankaya’nın şehir yaşamından vazgeçemeyenler için tek yeni alternatif olduğunu söyledi. Ankara Çankaya’nın Ankara sosyal yaşamının merkezi kabul edilen İran Caddesi üzerinde yer aldığını hatırlatan Erdem Tavas, Seğmenler Parkı ve Kuğulu Park’a yürüme mesafesindeki Ankara Çankaya’nın şehrin kalbinde yemyeşil bir yaşam vaat ettiğini belirtti.


Dış mimaride bölgenin dokusunu dikkate aldıklarını ifade eden Tavas, iç mimaride Ankara Çankaya sakinlerinin konforunu ön planda tuttuklarını ve tüm malzemeleri dünyanın lider markalarından seçtiklerini anlattı. Erdem Tavas, "Şehrin popüler restoranları, kafeleri ve seçkin mağazalarının yer aldığı bölgede bulunan Ankara Çankaya, 62 dairesi ve mağazalarıyla Ankara’nın yeni buluşma noktası olacak" dedi.


Yüzde 25'i satıldı


Ankara Çankaya’da daire teslimatlarına nisan ayında başladıklarının altını çizen Erdem...