29 / 09 / 2024

ankara cemal güler parkı açıldı

ankara cemal güler parkı açıldı

Yenilenen parkın açılış törenine katılan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, parkın adı hakkında "Cemal bir şehidimizin ismi ve anlam olarak da güzel demek." diye konuştu..

Faruk Güler: İzmir ekonomik atağa kalkacak!

İzmir'in projeler kentine dönüştüğünü belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ''Kentin büyük bir ekonomik atağa kalkacağını düşünüyoruz" dedi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu başladı ve devam ediyor. Fiyatların 181 bin 433 TL'den başladığı projede toplamda 214 adet daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap başvurusu 2016!

TOKİ'nin Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği 214 konut açık satışa çıkıyor.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ Evleri başvuru!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödeme planına göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan projede 214 adet daire satışta.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Birleşim İnşaat'ın acı günü! Cavide Güler vefat etti!

Birleşim İhtiyaç Maddeleri Teks. İnş. Otom. Paz. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin ortaklarından Serhat Kanlıca'nın anneannesi Cavide Güler vefat etti. Birleşim İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat listesine göre 181 bin 433 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 756 liradan başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Toplamda 355 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelir için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

ankara cemal güler parkı açıldı Haberi

ankara cemal güler parkı açıldı

Yenilenen parkın açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Erzurum Demekler Federasyonu Keçiören Şube Başkanı Nail Yüke, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Dinçer'in yanısıra çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı. Açılış programı Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM) Halk Dansları Ekibi'nin gösterisi ile başladı. 


KEÇİÖREN HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR 


Törende konuşan AK Parti Milletvekili İşler, parkın açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek "Parkı gezdim, çok güzel olmuş. 


Cemal bir şehidimizin ismi ve anlam olarak da güzel demek. Keçiören Belediye Başkanım her hafta bir-iki hizmetin açılışını gerçekleştiriyor. Keçiören her geçen gün güzelleşiyor. Başkanımın başarılarının devamını diliyorum" dedi. 


Türkiye'nin seçim dönemine girdiğini hatırlatan İşler, Cumhurbaşkanı seçimi öncesinde gerginlik çıkarılmayı...